Новини

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 17:56, 13 ное 2012
Eek (Беседа | приноси)
Мечка открита в гората
← Go to previous diff
Версия от 17:57, 13 ное 2012
Eek (Беседа | приноси)
Мечка открита в гората
Go to next diff →
Ред 28: Ред 28:
Последните изследвания на [[ИХСТБ]] към БАН отново потвърдиха тезата, че в гората има мечки. До това заключение е стигнал научният екип начело с проф. д-р. доц. акад. [[Бат Пепи|Петър Петров]], като резултат на проведената от тях двугодишна научна дейност. Екипът базира изследванията си основно на емпирически данни, получени от различни части на Стара планина и Родопите. Самият доц. Петров определя резултатите като леко необичайни, с оглед на заключенията от предишни изследвания, проведени от екипа: Последните изследвания на [[ИХСТБ]] към БАН отново потвърдиха тезата, че в гората има мечки. До това заключение е стигнал научният екип начело с проф. д-р. доц. акад. [[Бат Пепи|Петър Петров]], като резултат на проведената от тях двугодишна научна дейност. Екипът базира изследванията си основно на емпирически данни, получени от различни части на Стара планина и Родопите. Самият доц. Петров определя резултатите като леко необичайни, с оглед на заключенията от предишни изследвания, проведени от екипа:
- ''Самият аз не бях убеден в достоверността на данните, но този път уверено мога да заявя, че резултатите, които получихме са проверени и няма база за съмнение.''+ ''Самият аз не бях убеден в достоверността на данните, но този път уверено мога да заявя,
 + че резултатите, които получихме са проверени и няма база за съмнение.''
Екипът на Петров е използвал модерна апаратура, получена като Коледен подарък от колегите им в Западна Европа. Екипът на Петров е използвал модерна апаратура, получена като Коледен подарък от колегите им в Западна Европа.

Версия от 17:57, 13 ное 2012

Новините са най-известният начин за промиване на мозъци и разпространение на простотия. Изобретен е от илюминатите.

Съдържание

Водещите новини днес

Щъркели отлитат на юг

Около 11 часа тази сутрин, в търновското село Павликени стотици щъркели приключиха със своите приготовления и най-после отлетяха на юг. Събитието е част от тяхната ежегодна кампания за миграция в топлите страни. Кметът на селото изрази очакване че напролет догодина щъркелите ще се завърнат:

Правят го всяка година откакто махнаха визите. През зимата така им излиза по-евтино.

Заедно с щъркелите на юг отпътуваха и няколко закъснели лястовици. За съжаление нито една от тях не пожела да даде интервю. Напролет, когато те се завърнат, ние отново ще сме тук с пряко включване от мястото на събитието.

Пиле пресича на светофар

Вчера по обяд в центъра на столицата шофьори и случайни минувачи станаха свидетели на първото пиле, което пресече на пешеходна пътека. Наш екип беше на мястото и проведе ексклузивно интервю с пилето:

– Как се чувствате след като пресекохте на пешеходен светофар?
— Пи-пи пипипи-пи-пиии пи-пи пи-пи пипипипи.
– Какво ви накара да пресечете пътя на светофар?
— Пи-пи-пипипи-пи пиии-пи-пи-пи пи.
— Надявате ли се че и други пилета ще последват вашия пример?
— Пииии пи-пи-пипи-пи пи-пи-пи-пи пииии.

Според статистиката, две трети от пилетата се страхуват да пресичат пътя. Петдесет и пет на 100 от тях твърдят, че при поне едно пресичане животът им е бил застрашен, а за едно от всеки десет пилета, които пресичат пътя, краят е фатален.

Мечка открита в гората

Последните изследвания на ИХСТБ към БАН отново потвърдиха тезата, че в гората има мечки. До това заключение е стигнал научният екип начело с проф. д-р. доц. акад. Петър Петров, като резултат на проведената от тях двугодишна научна дейност. Екипът базира изследванията си основно на емпирически данни, получени от различни части на Стара планина и Родопите. Самият доц. Петров определя резултатите като леко необичайни, с оглед на заключенията от предишни изследвания, проведени от екипа:

Самият аз не бях убеден в достоверността на данните, но този път уверено мога да заявя,
че резултатите, които получихме са проверени и няма база за съмнение.

Екипът на Петров е използвал модерна апаратура, получена като Коледен подарък от колегите им в Западна Европа.

Извънземно кръстосва ромските махали във Варна

Извънземно същество кръстосва ромските махали във Варна нощем. Такъв слух упорито се носи от месец в трите ромски махали на Варна. Жителите на квартал "Аспарухово" се оплакаха пред кореспондентите ни в града, че не могат да заспят от страх в очакване на зловещия пришълец. Изплашени до смърт ромите разказват, че кошмарът се повтаря почти всяка нощ от един месец насам. Според описанията им, съществото е високо колкото човек, очите му светят като лазер и идва в махалата от близката горичка, за да си търси булка и дете.

- Дойчо Иванов: "Дойде вкъщи, ний, аз спя и жената на леглото, гледа телевизия. И по едно време бутна прозореца и цялата релса падна и избяга. Аз излязох навънка в тоя момент - не можахме да го видим”.

Според разказа на ромите, съществото подскача на големи височини и разстояния, сякаш е покатерено на пружина. Затова повечето роми от Аспарухово го наричат "Пружинката".

- Мария Сашкова: "С червени очи, тука едни, така, бели неща има. Репортер: Колко е голямо? Мария Сашкова: „Ми два метра някъде, голямо е, да, и той се удря на прозорците и заминава"

- Янко Димитров: "Само през вечерта, след 3-4 часа излиза и прай много бели, убива кучета, хората плаши”.

Репортер: Издава ли някакви звуци?

Янко Димитров: Да, вика много, вика, някакви думи казва, обаче никой не може да го разбере и му светят очите, червени, и всички се страхуваме се, нали, тука да не го виждаме повече.

Един през друг хората разказват за странния гост. Викали са и полиция, но униформените не успели да открият пришълеца. Други прокараха версията, че съществата са две - едното било великан, а другото джудже. Оставили бележка, че няма да си тръгнат от махалата, докато не си намерят жени и деца. Хората обаче не си спомнят къде пришълците са оставили своето послание.

Възможности:

  • Пришълците са тъмен проект на Кибертрон.
  • Пришълци катапултирали на земята без възможност за връщане в тяхната галактика и заселване на земята посредством разплод с ромите .
  • Хормонален тинейджът плашешт ромите с маска за нощно виждане и прожина която не може да управлява много добре .
  • ИлЮминатите са отворили друго измерение различно от нашето и пришълците са се възползвали .
  • Избягали извънземни от ЗОНА 51 .

Медии

Вестоносци

Пенсионирани вестоносци

Лични инструменти