Мила Кръстев (Мила Стоименова)

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 01:45, 4 апр 2020
Lubakulezich (Беседа | приноси)
Съдържание
← Go to previous diff
Текуща версия
RDoncheva (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил+[[Картинка:226935 2070502523008 2425275 n.jpg|thumb|right|Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил]]
- +=Съдържание=
-[[Картинка:226935 2070502523008 2425275 n.jpg]]+
-[[Картинка:Пример.jpg]]=Съдържание=+
=Фактология= =Фактология=
- познат като Миха Стоичкова+ познат като Мила Стоичкова
-РОДЕН : Милен Йорданов+РОДЕН : Милен Петров
години : 28+ години : 28+
занимание : Бивша началник-секретарка във Кореком занимание : Бивша началник-секретарка във Кореком
Ред 14: Ред 12:
(бивш съпруг), 16 Ню (бивш съпруг), 16 Ню
-Миха Стоичкова възниква като папеса в резултат от едно по-голямо струпване на сергии, онанисти, грозни магистралки и дъхащи на пърцуца мустакати чичаги.+Мила Стоичкова възниква като папеса в резултат от едно по-голямо струпване на сергии, онанисти, грозни магистралки и дъхащи на пърцуца мустакати чичаги.
-Миха е душата-близнак на Коста В. Василев (Дъмбо) и по негово лично мнение най-добър приятел. Последното мнение е споделяно от всеки един друг в оригиналната гей петолъчка. Дъмбо е най-добър приятел на всички.+Мила е душата-близнак на Ко (Дъмбо) и по негово лично мнение най-добър приятел. Последното мнение е споделяно от всеки един друг в оригиналната гей петолъчка. Дъмбо е най-добър приятел на всички.
-Всеки нещастен индивид, имал честта да се докосне до Миха и Софийска Гей Петолъчка бива поставен на редица изпитания, включващи максимални дози анабол, кортикостероид и едновременна множествена пенетрация. Оцелелите биват филтрирани по имуществен критерий и временно добавени като протурка в петолъчката. След като 51% от гей иконите осъществят коитус с новодошлия, той бива изгонван и принасян в жертва на Миконос. Последния, осъществил полов акт с жертвеника получава правото да запази тестикулите му за спомен.+Всеки нещастен индивид, имал честта да се докосне до Мила и Софийска Гей Петолъчка бива поставен на редица изпитания, включващи максимални дози анабол, кортикостероид и едновременна множествена пенетрация. Оцелелите биват филтрирани по имуществен критерий и временно добавени като протурка в петолъчката. След като 51% от гей иконите осъществят коитус с новодошлия, той бива изгонван и принасян в жертва на Миконос. Последния, осъществил полов акт с жертвеника получава правото да запази тестикулите му за спомен.
-Стоичкова е позната в гей обществото заради непривлекателния си вид и ниския си ръст, който според очевидци обуславял и S размера на момчешкото му достойнство. Спортна злоба и няколко банкови сметки срещат Стоичкова с нейния бъдещ идол Дъмбо Василев и Миха бива подложена на тестостернна иглена терапия и слънчево обгаряне. След месеци цикличност Стоичкова най-после губи девствеността си на 23, влюбвайки се безнадеждно в своя Благодетел Мартин Михайлов. Двамата сключват брак няколко месеца по-късно в Холандия. Михайлов цели данъчни облекчения и социален статус и изоставя Стоичкова на произвола на съдбата. Премазана и съкрушена Стоичкова заминава на бригада в САЩ.+Стоичкова е позната в гей обществото заради непривлекателния си вид и ниския си ръст, който според очевидци обуславял и S размера на момчешкото му достойнство. Спортна злоба и няколко банкови сметки срещат Стоичкова с нейния бъдещ идол Дъмбо Василев и Мила бива подложена на тестостернна иглена терапия и слънчево обгаряне. След месеци цикличност Стоичкова най-после губи девствеността си на 23, влюбвайки се безнадеждно в своя Благодетел М. Двамата сключват брак няколко месеца по-късно в Холандия. Клопа данъчни облекчения и социален статус и изоставя Стоичкова на произвола на съдбата. Премазана и съкрушена Стоичкова заминава на бригада в Пловдив
=САЩ - предистория и последици= =САЩ - предистория и последици=
-Стоичкова е известна като Миха-шестнайсетте в щата Ню Йорк. В опит да пресъздаде Валпургиевите нощи, Стоичкова участва в масовка. За една нощ през стаята и минават 16 различни мъже, с които тя осъществява сношение по отделно.+Стоичкова е известна катоДина шестнайсетте в щата НюХемпшир. В опит да пресъздаде Валпургиевите нощи, Стоичкова участва в масовка. За една нощ през стаята и минават 16 различни мъже, с които тя осъществява сношение по отделно.
"Не можех да повярвам, те се редяха един след друг, един след друг, пробвах да ги броя на пръсти, но пръстите ми свършиха" "Не можех да повярвам, те се редяха един след друг, един след друг, пробвах да ги броя на пръсти, но пръстите ми свършиха"
-- разказва приятелка на Миха, залостена в съседната стая, наблюдавала през ключалката. +- разказва приятелка на Мила залостена в съседната стая, наблюдавала през ключалката.
-"Наричаше всички ни Коста" - разказва пък Джеймс, 36, участвал в оргията. "Всеки от нас получи номер, ето аз например бях Коста 3 и Коста 11. Тя не ни поглеждаше дори, беше толкова добре разработена, че всичко си влизаше като по калъп. Тя само крещеше давай Коста 3, давай. А когато се наредих отново, тя дори не разбра, че бях аз и ми даде нов номер - Коста 11."+"Наричаше всички ни Коста" - разказва пък Джеймс, 36, участвал в оргията. "Всеки от нас получи номер, ето аз например бях Коста 3 и Коста 11. Тя не ни поглеждаше дори, беше толкова добре разработена, че всичко си влизаше като по калъп. Тя само крещеше дава 3, давай. А когато се наредих отново, тя дори не разбра, че бях аз и ми даде нов номер - Коста 11."
=Връзка с Дъмбо= =Връзка с Дъмбо=
-От началото на своето запознанство с Коста В. Василев (Дъмбо) , Милена Корево - Миха развива специална връзка със своя покровител. Обучена на основните трикове по припечелване с дупе и уста, Стоичкова се влюбва до полуда в своя покровител и няколко месеца по-късно признава чувствата си. Дъмбо, разбира се, отблъсква Стоичкова с присмех, заявяайки и че нищо и никога не би могло да се получи между тях. Погромена, Миха заминава за Щатите, където пресъздава Валпургиевата нощ.+От началото на своето запознанство с Коста В. Василев (Дъмбо) , Милена Корево - Миis развива специална връзка със своя покровител. Обучена на основните трикове по припечелване с дупе и уста, Стоичкова се влюбва до полуда в своя покровител и няколко месеца по-късно признава чувствата си. Дъмбо, разбира се, отблъсква Стоичкова с присмех, заявяайки и че нищо и никога не би могло да се получи между тях. Погромена,заминава за Щатите, където пресъздава Валпургиевата нощ.
-Времето обаче не лекува Милена - Миха. Тя се връща в София, за да бъде по-близо до своята възлюбена. Сметките й обаче отново са криви, тъй като тя става свидетелка на всичките сексуални прийоми на Дъмбо. Всяка вечер Дъмбо се връща при Стоичкова и й описва поредното сношение с едър джентълмен. Сърцето на Стоичкова не издържа и тя напуска поста си във Виваком и окончателно се връща в Щатите. В момента тя работи като кондукторка в локален автобус и с моли да е верен лозунгът: "Далече от очите, далече от сърцето".+Времето обаче не лекува Милена - Миdа. Тя се връща в София, за да бъде по-близо до своята възлюбена. Сметките й обаче отново са криви, тъй като тя става свидетелка на всичките сексуални прийоми на Дъмбо. Всяка вечер Дъмбо се връща при Стоичкова и й описва поредното сношение с едър джентълмен. Сърцето на Стоичкова не издържа и тя напуска поста си във Виваком и окончателно се връща в Щатите. В момента тя работи като кондукторка в локален автобус и с моли да е верен лозунгът: "Далече от очите, далече от сърцето".
=Омраза с Илиян Костов= =Омраза с Илиян Костов=
-Известна е ненавистта между бившия участник в гей петолъчката Илиян Костов и Миха Стоичкова. Костов бива опрделян от Дъмбо като единственият достоен негов приятел поради възможността да спи с всекиго, по всяко време и на всяко място, без да е нужно да разбира кой е или да го помни. Тези думи се забиват в малкото сърчице на Стоичкова като нож и тя на два пъти се опитва да отрови Илиян. Последният, силно влюбен в себе си, решава да напусне групата, преди опитите на Стоичкова да се окажат успешни.+Известна е ненавистта между бившия участник в гей петолъчката Илиян Костов и Мила Стоилова. Костов бива опрделян от Дъмбо като единственият достоен негов приятел поради възможността да спи с всекиго, по всяко време и на всяко място, без да е нужно да разбира кой е или да го помни. Тези думи се забиват в малкото сърчице на Стоичкова като нож и тя на два пъти се опитва да отрови Илиян. Последният, силно влюбен в себе си, решава да напусне групата, преди опитите на Стоичкова да се окажат успешни.
Допълнения Допълнения
-За всякакви допълнения, желания за публикации и редакции, пишете ни на highlifeisnotforyou@usa.com+За всякакви допълнения, желания за публикации и редакции, пишете ни наvtvyvubtb@usa.com

Текуща версия

Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил
Увеличаване
Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил
Съдържание

Съдържание

Фактология

познат като Мила Стоичкова

РОДЕН : Милен Петров години : 28+ занимание : Бивша началник-секретарка във Кореком понастоящем кондукторка в Щатите, по призвание Папеса гей връзки : Коста В. Василев (Дъмбо) (шеф) ,

(бивш съпруг), 16 Ню 

Мила Стоичкова възниква като папеса в резултат от едно по-голямо струпване на сергии, онанисти, грозни магистралки и дъхащи на пърцуца мустакати чичаги.

Мила е душата-близнак на Ко (Дъмбо) и по негово лично мнение най-добър приятел. Последното мнение е споделяно от всеки един друг в оригиналната гей петолъчка. Дъмбо е най-добър приятел на всички. Всеки нещастен индивид, имал честта да се докосне до Мила и Софийска Гей Петолъчка бива поставен на редица изпитания, включващи максимални дози анабол, кортикостероид и едновременна множествена пенетрация. Оцелелите биват филтрирани по имуществен критерий и временно добавени като протурка в петолъчката. След като 51% от гей иконите осъществят коитус с новодошлия, той бива изгонван и принасян в жертва на Миконос. Последния, осъществил полов акт с жертвеника получава правото да запази тестикулите му за спомен.

Стоичкова е позната в гей обществото заради непривлекателния си вид и ниския си ръст, който според очевидци обуславял и S размера на момчешкото му достойнство. Спортна злоба и няколко банкови сметки срещат Стоичкова с нейния бъдещ идол Дъмбо Василев и Мила бива подложена на тестостернна иглена терапия и слънчево обгаряне. След месеци цикличност Стоичкова най-после губи девствеността си на 23, влюбвайки се безнадеждно в своя Благодетел М. Двамата сключват брак няколко месеца по-късно в Холандия. Клопа данъчни облекчения и социален статус и изоставя Стоичкова на произвола на съдбата. Премазана и съкрушена Стоичкова заминава на бригада в Пловдив

САЩ - предистория и последици

Стоичкова е известна катоДина шестнайсетте в щата НюХемпшир. В опит да пресъздаде Валпургиевите нощи, Стоичкова участва в масовка. За една нощ през стаята и минават 16 различни мъже, с които тя осъществява сношение по отделно. "Не можех да повярвам, те се редяха един след друг, един след друг, пробвах да ги броя на пръсти, но пръстите ми свършиха" - разказва приятелка на Мила залостена в съседната стая, наблюдавала през ключалката. "Наричаше всички ни Коста" - разказва пък Джеймс, 36, участвал в оргията. "Всеки от нас получи номер, ето аз например бях Коста 3 и Коста 11. Тя не ни поглеждаше дори, беше толкова добре разработена, че всичко си влизаше като по калъп. Тя само крещеше дава 3, давай. А когато се наредих отново, тя дори не разбра, че бях аз и ми даде нов номер - Коста 11."

Връзка с Дъмбо

От началото на своето запознанство с Коста В. Василев (Дъмбо) , Милена Корево - Миis развива специална връзка със своя покровител. Обучена на основните трикове по припечелване с дупе и уста, Стоичкова се влюбва до полуда в своя покровител и няколко месеца по-късно признава чувствата си. Дъмбо, разбира се, отблъсква Стоичкова с присмех, заявяайки и че нищо и никога не би могло да се получи между тях. Погромена,заминава за Щатите, където пресъздава Валпургиевата нощ. Времето обаче не лекува Милена - Миdа. Тя се връща в София, за да бъде по-близо до своята възлюбена. Сметките й обаче отново са криви, тъй като тя става свидетелка на всичките сексуални прийоми на Дъмбо. Всяка вечер Дъмбо се връща при Стоичкова и й описва поредното сношение с едър джентълмен. Сърцето на Стоичкова не издържа и тя напуска поста си във Виваком и окончателно се връща в Щатите. В момента тя работи като кондукторка в локален автобус и с моли да е верен лозунгът: "Далече от очите, далече от сърцето".

Омраза с Илиян Костов

Известна е ненавистта между бившия участник в гей петолъчката Илиян Костов и Мила Стоилова. Костов бива опрделян от Дъмбо като единственият достоен негов приятел поради възможността да спи с всекиго, по всяко време и на всяко място, без да е нужно да разбира кой е или да го помни. Тези думи се забиват в малкото сърчице на Стоичкова като нож и тя на два пъти се опитва да отрови Илиян. Последният, силно влюбен в себе си, решава да напусне групата, преди опитите на Стоичкова да се окажат успешни. Допълнения

За всякакви допълнения, желания за публикации и редакции, пишете ни наvtvyvubtb@usa.com

Лични инструменти