Мила Кръстев (Мила Стоименова)

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:29, 11 дек 2013
Sanremo (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
RDoncheva (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-В днешното издание на „Добър ден, Благоевград” на Радио ‘‘Фокус’’ – Пирин ще Ви информираме за всичко по-важно, което се случва в Благоевградска и Кюстендилска области. В днешното предаване ще чуете подробности за готовността на Община Банско за посрещане на зимния туристически сезон 2013 – 2014 година, чието официално откриване ще бъде тази събота.+[[Картинка:226935 2070502523008 2425275 n.jpg|thumb|right|Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил]]
 +=Съдържание=
 + 
 +=Фактология=
 + 
 + познат като Мила Стоичкова
 +РОДЕН : Милен Петров
 +години : 28+
 +занимание : Бивша началник-секретарка във Кореком
 +понастоящем кондукторка в Щатите, по призвание Папеса
 +гей връзки : Коста В. Василев (Дъмбо) (шеф) ,
 + (бивш съпруг), 16 Ню
 + 
 +Мила Стоичкова възниква като папеса в резултат от едно по-голямо струпване на сергии, онанисти, грозни магистралки и дъхащи на пърцуца мустакати чичаги.
 + 
 +Мила е душата-близнак на Ко (Дъмбо) и по негово лично мнение най-добър приятел. Последното мнение е споделяно от всеки един друг в оригиналната гей петолъчка. Дъмбо е най-добър приятел на всички.
 +Всеки нещастен индивид, имал честта да се докосне до Мила и Софийска Гей Петолъчка бива поставен на редица изпитания, включващи максимални дози анабол, кортикостероид и едновременна множествена пенетрация. Оцелелите биват филтрирани по имуществен критерий и временно добавени като протурка в петолъчката. След като 51% от гей иконите осъществят коитус с новодошлия, той бива изгонван и принасян в жертва на Миконос. Последния, осъществил полов акт с жертвеника получава правото да запази тестикулите му за спомен.
 + 
 +Стоичкова е позната в гей обществото заради непривлекателния си вид и ниския си ръст, който според очевидци обуславял и S размера на момчешкото му достойнство. Спортна злоба и няколко банкови сметки срещат Стоичкова с нейния бъдещ идол Дъмбо Василев и Мила бива подложена на тестостернна иглена терапия и слънчево обгаряне. След месеци цикличност Стоичкова най-после губи девствеността си на 23, влюбвайки се безнадеждно в своя Благодетел М. Двамата сключват брак няколко месеца по-късно в Холандия. Клопа данъчни облекчения и социален статус и изоставя Стоичкова на произвола на съдбата. Премазана и съкрушена Стоичкова заминава на бригада в Пловдив
 + 
 +=САЩ - предистория и последици=
 + 
 +Стоичкова е известна катоДина шестнайсетте в щата НюХемпшир. В опит да пресъздаде Валпургиевите нощи, Стоичкова участва в масовка. За една нощ през стаята и минават 16 различни мъже, с които тя осъществява сношение по отделно.
 +"Не можех да повярвам, те се редяха един след друг, един след друг, пробвах да ги броя на пръсти, но пръстите ми свършиха"
 +- разказва приятелка на Мила залостена в съседната стая, наблюдавала през ключалката.
 +"Наричаше всички ни Коста" - разказва пък Джеймс, 36, участвал в оргията. "Всеки от нас получи номер, ето аз например бях Коста 3 и Коста 11. Тя не ни поглеждаше дори, беше толкова добре разработена, че всичко си влизаше като по калъп. Тя само крещеше дава 3, давай. А когато се наредих отново, тя дори не разбра, че бях аз и ми даде нов номер - Коста 11."
 + 
 +=Връзка с Дъмбо=
 + 
 +От началото на своето запознанство с Коста В. Василев (Дъмбо) , Милена Корево - Миis развива специална връзка със своя покровител. Обучена на основните трикове по припечелване с дупе и уста, Стоичкова се влюбва до полуда в своя покровител и няколко месеца по-късно признава чувствата си. Дъмбо, разбира се, отблъсква Стоичкова с присмех, заявяайки и че нищо и никога не би могло да се получи между тях. Погромена,заминава за Щатите, където пресъздава Валпургиевата нощ.
 +Времето обаче не лекува Милена - Миdа. Тя се връща в София, за да бъде по-близо до своята възлюбена. Сметките й обаче отново са криви, тъй като тя става свидетелка на всичките сексуални прийоми на Дъмбо. Всяка вечер Дъмбо се връща при Стоичкова и й описва поредното сношение с едър джентълмен. Сърцето на Стоичкова не издържа и тя напуска поста си във Виваком и окончателно се връща в Щатите. В момента тя работи като кондукторка в локален автобус и с моли да е верен лозунгът: "Далече от очите, далече от сърцето".
 + 
 +=Омраза с Илиян Костов=
 + 
 +Известна е ненавистта между бившия участник в гей петолъчката Илиян Костов и Мила Стоилова. Костов бива опрделян от Дъмбо като единственият достоен негов приятел поради възможността да спи с всекиго, по всяко време и на всяко място, без да е нужно да разбира кой е или да го помни. Тези думи се забиват в малкото сърчице на Стоичкова като нож и тя на два пъти се опитва да отрови Илиян. Последният, силно влюбен в себе си, решава да напусне групата, преди опитите на Стоичкова да се окажат успешни.
 +Допълнения
 + 
 +За всякакви допълнения, желания за публикации и редакции, пишете ни наvtvyvubtb@usa.com

Текуща версия

Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил
Увеличаване
Стоичкова в тъксидо, пръскайки сескапил
Съдържание

Съдържание

Фактология

познат като Мила Стоичкова

РОДЕН : Милен Петров години : 28+ занимание : Бивша началник-секретарка във Кореком понастоящем кондукторка в Щатите, по призвание Папеса гей връзки : Коста В. Василев (Дъмбо) (шеф) ,

(бивш съпруг), 16 Ню 

Мила Стоичкова възниква като папеса в резултат от едно по-голямо струпване на сергии, онанисти, грозни магистралки и дъхащи на пърцуца мустакати чичаги.

Мила е душата-близнак на Ко (Дъмбо) и по негово лично мнение най-добър приятел. Последното мнение е споделяно от всеки един друг в оригиналната гей петолъчка. Дъмбо е най-добър приятел на всички. Всеки нещастен индивид, имал честта да се докосне до Мила и Софийска Гей Петолъчка бива поставен на редица изпитания, включващи максимални дози анабол, кортикостероид и едновременна множествена пенетрация. Оцелелите биват филтрирани по имуществен критерий и временно добавени като протурка в петолъчката. След като 51% от гей иконите осъществят коитус с новодошлия, той бива изгонван и принасян в жертва на Миконос. Последния, осъществил полов акт с жертвеника получава правото да запази тестикулите му за спомен.

Стоичкова е позната в гей обществото заради непривлекателния си вид и ниския си ръст, който според очевидци обуславял и S размера на момчешкото му достойнство. Спортна злоба и няколко банкови сметки срещат Стоичкова с нейния бъдещ идол Дъмбо Василев и Мила бива подложена на тестостернна иглена терапия и слънчево обгаряне. След месеци цикличност Стоичкова най-после губи девствеността си на 23, влюбвайки се безнадеждно в своя Благодетел М. Двамата сключват брак няколко месеца по-късно в Холандия. Клопа данъчни облекчения и социален статус и изоставя Стоичкова на произвола на съдбата. Премазана и съкрушена Стоичкова заминава на бригада в Пловдив

САЩ - предистория и последици

Стоичкова е известна катоДина шестнайсетте в щата НюХемпшир. В опит да пресъздаде Валпургиевите нощи, Стоичкова участва в масовка. За една нощ през стаята и минават 16 различни мъже, с които тя осъществява сношение по отделно. "Не можех да повярвам, те се редяха един след друг, един след друг, пробвах да ги броя на пръсти, но пръстите ми свършиха" - разказва приятелка на Мила залостена в съседната стая, наблюдавала през ключалката. "Наричаше всички ни Коста" - разказва пък Джеймс, 36, участвал в оргията. "Всеки от нас получи номер, ето аз например бях Коста 3 и Коста 11. Тя не ни поглеждаше дори, беше толкова добре разработена, че всичко си влизаше като по калъп. Тя само крещеше дава 3, давай. А когато се наредих отново, тя дори не разбра, че бях аз и ми даде нов номер - Коста 11."

Връзка с Дъмбо

От началото на своето запознанство с Коста В. Василев (Дъмбо) , Милена Корево - Миis развива специална връзка със своя покровител. Обучена на основните трикове по припечелване с дупе и уста, Стоичкова се влюбва до полуда в своя покровител и няколко месеца по-късно признава чувствата си. Дъмбо, разбира се, отблъсква Стоичкова с присмех, заявяайки и че нищо и никога не би могло да се получи между тях. Погромена,заминава за Щатите, където пресъздава Валпургиевата нощ. Времето обаче не лекува Милена - Миdа. Тя се връща в София, за да бъде по-близо до своята възлюбена. Сметките й обаче отново са криви, тъй като тя става свидетелка на всичките сексуални прийоми на Дъмбо. Всяка вечер Дъмбо се връща при Стоичкова и й описва поредното сношение с едър джентълмен. Сърцето на Стоичкова не издържа и тя напуска поста си във Виваком и окончателно се връща в Щатите. В момента тя работи като кондукторка в локален автобус и с моли да е верен лозунгът: "Далече от очите, далече от сърцето".

Омраза с Илиян Костов

Известна е ненавистта между бившия участник в гей петолъчката Илиян Костов и Мила Стоилова. Костов бива опрделян от Дъмбо като единственият достоен негов приятел поради възможността да спи с всекиго, по всяко време и на всяко място, без да е нужно да разбира кой е или да го помни. Тези думи се забиват в малкото сърчице на Стоичкова като нож и тя на два пъти се опитва да отрови Илиян. Последният, силно влюбен в себе си, решава да напусне групата, преди опитите на Стоичкова да се окажат успешни. Допълнения

За всякакви допълнения, желания за публикации и редакции, пишете ни наvtvyvubtb@usa.com

Лични инструменти