Мечка Сузанка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 23:12, 23 сеп 2023
Kukumqfka (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 10:05, 24 сеп 2023
Kukumqfka (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-[[Картинка:mechka.gif|thumb|Мечка Сузанка в зародиш с китки]]'''Мечка Сузанка''' е вид мечка, създадена от негъра Барбери в щата Илинойс през 2006 година. За целта пуснали на лудия учен-негър песента "О Сузана, за мене не плачи", както и "Луцифер и Буда" на Сузанита. Първото му вкарало ангели в главата, а второто - луцифер, под формата на Люси Дяковска. Прошепнал му ангела да създаде дете, а Дявола-Дяковска, да модифицира мечка. Така негъра генетично-учен решил да направи ГМО мечка, като разбира се я кръстил Сузанка. +[[Картинка:mechka.gif|thumb|Мечка Сузанка в зародиш с китки]]'''Мечка Сузанка''' е вид мечка, създадена от негъра Барбери в щата Илинойс през 2006 година. За целта пуснали на лудия учен-негър песента "О Сузана, за мене не плачи", както и "Луцифер и Буда" на Сузанита. Първото му вкарало ангели в главата, а второто - луцифер, под формата на Люси Дяковска. Прошепнал му ангела да създаде дете, а Дявола-Дяковска, започнал да пее песни на Ноу Енджълс иму казал да модифицира мечка. Така негърът генетично-учен решил да направи ГМО мечка, като разбира се я кръстил Сузанка, само и само да спре да му свири Ноу Енджълс в главата.
==Създаване== ==Създаване==

Версия от 10:05, 24 сеп 2023

Мечка Сузанка в зародиш с китки
Увеличаване
Мечка Сузанка в зародиш с китки
Мечка Сузанка е вид мечка, създадена от негъра Барбери в щата Илинойс през 2006 година. За целта пуснали на лудия учен-негър песента "О Сузана, за мене не плачи", както и "Луцифер и Буда" на Сузанита. Първото му вкарало ангели в главата, а второто - луцифер, под формата на Люси Дяковска. Прошепнал му ангела да създаде дете, а Дявола-Дяковска, започнал да пее песни на Ноу Енджълс иму казал да модифицира мечка. Така негърът генетично-учен решил да направи ГМО мечка, като разбира се я кръстил Сузанка, само и само да спре да му свири Ноу Енджълс в главата.
Съдържание

Създаване

Негърът Барбери имал едно Блекбери, на което си записвал известни мечки, за да създаде перфектния хибрид. За целта издирил фейсбуците на всичките гумени мечета, грижовни мечета, мечки гризли, мечки пизли, баба Меца и Мечка Кекерица. Взел от всички ДНК, като ги излъгал, че ги тества за "гъша хуйня", макар никоя от мечките да не е имала интимни отношения с гъска или гъсок. Сложил ДНК-то в миксер "Индезит", за продуктово позициониране, като за да е сигурен, че мечката е женска, взел хормони от фолк певица на версия от Пайнер. И така фокус-мокус се родила мечка Сузанка в райска градина с китки.

Функции

Мечка Сузанка е създадена да разбива стъкла. Също така е способна да имплементира LVDS сигнал по време на зимен сън, оборудвана е с i2c порт, 8 GPIO пина, както и директен код с BearGPT, изкуствен интелект на мечка, върл враг на ChatGPT. BearGPT е написан на чисто С, без капка ръжда (RUST) в кода, като е компилирано с gcc под OpenBSD от мечето Ръкспин, много преди ChatGPT, вероятно през 2007 година, година след като изкарали Мечка Сузанка от цветарника.

Други функции на Мечка Сузанка са лов и риболов. Хваща всякакви рибки, канарчета, че и златната рибка хванала, ама я изяла.

Мечка Сузанка може да хапе топки (всякакви, китайски учени казват, че само топки за тенис, ама не сме сигурни), като също така чупи гръбнаци (основно на пилета и крави).

Дисфункции

Мечка Сузанка не е съвместима с Уиндоус, защото чупи джамове. Чупи и крушки. И теб ще счупи. И ще дисфункционираш.

Мечка Сузанка в опит да заличи нечий Уиндоус 98
Увеличаване
Мечка Сузанка в опит да заличи нечий Уиндоус 98

Код

Мечка Сузанка се предлага лично от Линус Торвалдс и Ричърд Сталман под лиценс GPL. Има спор дали лиценза не е BSD. В крайна сметка ползва лиценза creative commons. В други случаи fair use. Абе има там някакъв лиценз. Написана е на чисто C, както е споменато горе, опитали се да ѝ вкарат Питон, но нейния i2c порт се оказал несъвместим с тия нови езици, навярно заради гените на Баба Меца.

Извод

Ползвайте Линукс, че Мечка Сузанка ако дойде ще ви счупи Джама. Говори се че не чупи Уиндоус ХР.

Лични инструменти