Мечка Сузанка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 13:03, 26 сеп 2023
Kukumqfka (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Kukumqfka (Беседа | приноси)

Ред 29: Ред 29:
[[Категория: Кибериада]] [[Категория: Кибериада]]
[[Категория:Людоеди]] [[Категория:Людоеди]]
 +[[Категория:Оръжия]]
[[Категория:Свинщини]] [[Категория:Свинщини]]
[[Категория:Сатанизъм]] [[Категория:Сатанизъм]]

Текуща версия

Мечка Сузанка в зародиш с китки
Увеличаване
Мечка Сузанка в зародиш с китки
Мечка Сузанка е вид мечка, създадена от негъра Барбери в щата Илинойс през 2006 година. Подписва договор с Oracle да използват данни от бъдещето със засекретен интерфейс, за чието изграждане играла роля и бабата на негъра, която била баячка, медиум, гледала в топка и слушала Нина Симон. За целта пуснали на лудия учен-негър песента "О Сузана, за мене не плачи", както и "Луцифер и Буда" на Сузанита, изкарана прясно от бъдещето чрез засекретени алгоритми на Oracle. Първото му вкарало ангели в главата, а второто - луцифер, под формата на Люси Дяковска. Прошепнал му ангела да създаде дете, а Дявола-Дяковска, започнал да пее песни на Ноу Енджълс иму казал да модифицира мечка. Така негърът генетично-учен решил да направи ГМО мечка, като разбира се я кръстил Сузанка, само и само да спре да му свири Ноу Енджълс в главата.
Съдържание

Създаване

Негърът Барбери имал едно Блекбери, на което си записвал известни мечки, за да създаде перфектния хибрид. За целта издирил фейсбуците на всичките гумени мечета, грижовни мечета, мечки гризли, мечки пизли, баба Меца и Мечка Кекерица. Взел от всички ДНК, като ги излъгал, че ги тества за "гъша хуйня" (по това време корони и вируси нямало), макар никоя от мечките да не е имала интимни отношения с гъска или гъсок. Сложил ДНК-то в миксер "Индезит", за продуктово позициониране, като за да е сигурен, че мечката е женска, взел хормони от фолк певица на версия от Пайнер. И така фокус-мокус се родила мечка Сузанка в райска градина с китки.

Функции

Мечка Сузанка е създадена да разбива стъкла. Също така е способна да имплементира LVDS сигнал по време на зимен сън, оборудвана е с i2c порт, 8 GPIO пина, както и директен код с BearGPT, изкуствен интелект на мечка, върл враг на ChatGPT. BearGPT е написан на чисто С, без капка ръжда (RUST) в кода, като е компилирано с gcc под OpenBSD от мечето Ръкспин, много преди ChatGPT, вероятно през 2007 година, година след като изкарали Мечка Сузанка от цветарника. Разполага с процесор Snapdragon осмо поколение още през 2006, казвам ви, внимавайте с фирмата Oracle, ще си пеете в един момент на Магда "Вече Нямам Душа" или нещо на Пинк Флойд за по-интелехентните, висшата класа и надрусаните, щото ще ви земе душата тоя Oracle, който между другото е буквално предприемача зад негъра, но това е тайна.

Други функции на Мечка Сузанка са лов и риболов. Хваща всякакви рибки, канарчета, че и златната рибка хванала, ама я изяла.

Мечка Сузанка може да хапе топки (всякакви, китайски учени казват, че само топки за тенис, ама не сме сигурни), като също така чупи гръбнаци (основно на пилета и крави).

Дисфункции

Мечка Сузанка не е съвместима с Уиндоус, защото чупи джамове. Чупи и крушки. И теб ще счупи. И ще дисфункционираш.

Мечка Сузанка в опит да заличи нечий Уиндоус 98
Увеличаване
Мечка Сузанка в опит да заличи нечий Уиндоус 98

Код

Мечка Сузанка се предлага лично от Линус Торвалдс и Ричърд Сталман под лиценс GPL. Има спор дали лиценза не е BSD. В крайна сметка ползва лиценза creative commons. В други случаи fair use. Абе има там някакъв лиценз. Написана е на чисто C, както е споменато горе, опитали се да ѝ вкарат Питон, но нейния i2c порт се оказал несъвместим с тия нови езици, навярно заради гените на Баба Меца.

Извод

Ползвайте Линукс, че Мечка Сузанка ако дойде ще ви счупи Джама. Говори се че не чупи Уиндоус ХР.

Външни препратки

Баба Меца бърка боба (https://youtu.be/gYoU0vXndtQ?si=TclTsEaFzepM8cCI&t=32)

Лични инструменти