Мастурбацията, Мастурбация

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 09:36, 11 дек 2017
Gengen4ev (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Мастурбатори са последователите на Римската империя като девиза им е - " Fortuna non penis, in manus non recipe"само че вместо съдба държат в мазолеста ръка най обикновените си жълтеникакви пижги.+Мастурбатори са последователите на Римската империя като девиза им е ''Fortuna non penis, in manus non recipe'' само че вместо съдба държат в мазолеста ръка най обикновените си жълтеникакви пижги.
-Fortuna non penis, mano ous non venis… Стар графит, на стената на един средновековен лицей в Латинския квартал. В по-свободен превод означава, че изпуснеш ли веднъж съдбата, няма да я хванеш отново, защото не е уй. Скъпи студенти, всеки път, когато се качвате на самолет или влизате за преглед в поликлиниката, представете си, че пилотът или лекарят са учили колкото вас!+''Fortuna non penis, mano ous non venis…''
 + 
 +Стар графит, на стената на един средновековен лицей в Латинския квартал. В по-свободен превод означава, че изпуснеш ли веднъж съдбата, няма да я хванеш отново, защото не е уй. Скъпи студенти, всеки път, когато се качвате на самолет или влизате за преглед в поликлиниката, представете си, че пилотът или лекарят са учили колкото вас!
Нашенецът е развил идеята в старата мъдрост "По добре х.й в ръката, отколкото п..ка на хоризонта". Нашенецът е развил идеята в старата мъдрост "По добре х.й в ръката, отколкото п..ка на хоризонта".
 +
 +[[Категория: Термини]] [[Категория: Състояния]]

Текуща версия

Мастурбатори са последователите на Римската империя като девиза им е Fortuna non penis, in manus non recipe само че вместо съдба държат в мазолеста ръка най обикновените си жълтеникакви пижги.

Fortuna non penis, mano ous non venis…

Стар графит, на стената на един средновековен лицей в Латинския квартал. В по-свободен превод означава, че изпуснеш ли веднъж съдбата, няма да я хванеш отново, защото не е уй. Скъпи студенти, всеки път, когато се качвате на самолет или влизате за преглед в поликлиниката, представете си, че пилотът или лекарят са учили колкото вас!

Нашенецът е развил идеята в старата мъдрост "По добре х.й в ръката, отколкото п..ка на хоризонта".

Лични инструменти