Маза

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 15:59, 6 окт 2011
Davitròv (Беседа | приноси)
кацjйягурязяшан
← Go to previous diff
Текуща версия
Baten8 (Беседа | приноси)

Ред 3: Ред 3:
1-ва хипотеза това е неидентифицирано място в пространството. По възможност черна дупка или необятни бикини, които покриват Слънчевата система. 1-ва хипотеза това е неидентифицирано място в пространството. По възможност черна дупка или необятни бикини, които покриват Слънчевата система.
-2-ра хипотеза това е дущевно състояние свързано с лудост, фанатизъм и хомеостатоелектрокомунизъм. Всички такива състояния завършват трагично за лекуващия лекар, който по ирония на съдбата трябва да обядва в ресторанта на скандално банално известият професор Хулиган Кучков (по известен като г-н Аз Плюя От Вътре На Вашите Приемници А Не От Вънка)+2-ра хипотеза това е дущевно състояние свързано с лудост, фанатизъм и хомеостатоелектрокомунизъм. Всички такива състояния завършват трагично за лекуващия лекар, който по ирония на съдбата трябва да обядва в ресторанта на скандално банално известият професор [[Юлиан Вучков|Хулиган Кучков]] (по известен като г-н Аз Плюя От Вътре На Вашите Приемници А Не От Вънка)
[[Категория:Местоположения]] [[Категория:Местоположения]]
[[Категория:Изпитано в България]] [[Категория:Изпитано в България]]

Текуща версия

Учените от Магаданския център за знания все още не са установили що е това "мазата". До момента има цели 2 хипотези.

1-ва хипотеза това е неидентифицирано място в пространството. По възможност черна дупка или необятни бикини, които покриват Слънчевата система.

2-ра хипотеза това е дущевно състояние свързано с лудост, фанатизъм и хомеостатоелектрокомунизъм. Всички такива състояния завършват трагично за лекуващия лекар, който по ирония на съдбата трябва да обядва в ресторанта на скандално банално известият професор Хулиган Кучков (по известен като г-н Аз Плюя От Вътре На Вашите Приемници А Не От Вънка)

Лични инструменти