Магаре

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 16:48, 19 май 2024
Deebageqdeeba (Беседа | приноси)
Джонката
← Go to previous diff
Версия от 16:50, 19 май 2024
Deebageqdeeba (Беседа | приноси)
Джонката
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
[[Джонката]] [[Джонката]]
- +[[Джонката|СПГЕ Джон Атанасов]]
== Джонката == == Джонката ==

Версия от 16:50, 19 май 2024

Джонката СПГЕ Джон Атанасов

Джонката

"Джонката", известна още като "Манастира", или както по-малко хора знаят СПГЕ "Джон Атанасов", е професионално мъчичилище в центъра на София(с други думи квартал Изток), в което се изучават бъдещите програмисти и инженери(Пази Боже), както и всякакви други производни на горепосочените педерастки професии. СПГЕ(истинската абревиатура, която е също и по-неизвестната за широката аудитория, е Софийска посредствена геймназия по електроника)е доста мид учебно заведение, в което основната тема по коридорите е кой колко демидж е набил на лига или някоя друга подобна игра за мозъчни инвалиди. Всеизвестен е фактът, че в манастирите има само мъже, и тук това не е изключение - по коридорите се разхождат някои по-женствени такива, но това не трябва да ви заблуждава - с тези мустаци няма как да са представители на нежния пол.

"Манастира" е известен не само с импотентните си постижения по абсолютно всички олимпиади и състезания, а и с психически стабилните си преподаватели на всяка позиция от кариерната стълбица.

Известни представители на "Манастира" са:

- Полина Костова(неготината, защото другата е готина!) - известна с множеството си пирамидени схеми за присвояване на евросредства, докато горките ученици са принудени да пият благоприятна вода от чешмата, обогатена с тежки метали като рубидий, цезий и олово, както и да се мият с нея в тоалетните без сапун за Бог да прости.

- Кит(ч)ка Недялкова - Николова - страхотен и уравновесен преподавател по БЕЛ със страхотни знания в сферата на компютърната техника, който никога за нищо на света не е повишавал тон, освен в дребни и незначителни ситуации като когато я поздравите с "Добро утро", или я попитате кога ще ви потрябват знанията за каруцата на Сали Яшар. Характерно за нея също е със нейната хронична анорексия и нуждата от непрестанна употреба инхалотор, пико, кафе, инжекции и всякакви подобни стимуланти.

- Станя - Единственият изявен професионалист в това посмешище, наричащо себе си професионална гимназия. Известна със своите широки и всеобхватни знания по дисциплината Английски език, както и с уменията си да приготвя и консумира само по 50 грама ракия сутрин и вечер(сутрин питието се определя като чай) за здравето на сърцето.

- Даскалова - известна със своите цомби.

- Арсенката - най-големият мъж, който винаги има забавна история за часовете като например за бензиновите колонки или за еротичния масаж.

- Харизанова - няма нужда от представяне, ако сте били много добри ученици, я знаете. За другите - бивша зам. директорка, чиито номера са безкрайни.

- Скипс - ако си мислете, че става въпрос за мъж, сте в грешка! Такъв гръб не може да бъде направен във фитнеса, дори и много да искате!

- Антонова - луда лелка по биология, чиито забавления в свободното време включват четенето на интересна литература, според която мъжки фетиш е да ти се изсерат на гърдите, също и писането на двойки на случаен принцип.

- Добхрикова - не може да казва р и обича да си показва котето на добрите ученици

- Желязка - свиня

- Кирил Конов - мишок

- Зорка - за тези, които я познававаха, съжалявам. За щастливците, които не са, късметлии сте!

- Хаджата - доказан професионалист в тясната специализация на маргаритковите принтери, който обвинява кашоните за нетърпимата миризма на умряло в кабинета си, докато той се е къпал последно като падна СССР.

- Цеков - пич


Известни представители на Джонката

- Натов - всички знаят, че е гей

- Ема - всички знаят коя е Ема

- Иво тъпаков - досаден екземпляр, който, за съжаление, съществува. Жестоко освиркван и псуван навсякъде - и с право!

- Maнгалиор/Дон Циганети - мангал пирамидажия, приятел на тъпаков. Професионалист в програмата Photoshop, чрез която редовно се снима със супермодели.


  • Всичко, написано тук, е абсолютно невярно, несериозно и с хумористична цел. Приликите с действителни лица са недействителни и абсолютно умишлени.
  • Обект е на авторски права, принадлежащи, разбира се, на Всичко за 1 лев и потребителя Deebageqdeeba.
Лични инструменти