Магаре

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 19:13, 31 май 2010
Давитрòв (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 16:48, 19 май 2024
Deebageqdeeba (Беседа | приноси)
Джонката
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Най-доброто и работливо животно. Кой знае защо човек го обижда. Самият човек го мързи да си носи задника и по тази причина го полага на гърба на магарето.+[[Джонката]]
-== Усъвършенстване ==+== Джонката ==
-След пренасянето на 348 (триста четиридесет и осем) човешки задника, изтеглянето на 53.5 [[каруци]] с дърва, въглища или други метали и сритването на поне един некъпан [[циганин]], магарето се преобразува в [[коне|кон]]. Ако намери подходящите [[айтъми]], може и по-бързо, още на десето ниво.+
-==Какво още ?==+"Джонката", известна още като "Манастира", или както по-малко хора знаят СПГЕ "Джон Атанасов", е професионално мъчичилище в центъра на София(с други думи квартал Изток), в което се изучават бъдещите програмисти и инженери(Пази Боже), както и всякакви други производни на горепосочените педерастки професии. СПГЕ(истинската абревиатура, която е също и по-неизвестната за широката аудитория, е Софийска посредствена геймназия по електроника)е доста мид учебно заведение, в което основната тема по коридорите е кой колко демидж е набил на лига или някоя друга подобна игра за мозъчни инвалиди. Всеизвестен е фактът, че в манастирите има само мъже, и тук това не е изключение - по коридорите се разхождат някои по-женствени такива, но това не трябва да ви заблуждава - с тези мустаци няма как да са представители на нежния пол.
-* Лично име, което вече излиза от употреба, защото като кажеш ''магаре'' и всички се обръщат.+
-* Това е някой, който си е позволил да знае повече от Вас.+
-[[Категория:Дивеч]]+"Манастира" е известен не само с импотентните си постижения по абсолютно всички олимпиади и състезания, а и с психически стабилните си преподаватели на всяка позиция от кариерната стълбица.
-[[Категория:Транспорт]]+ 
 +Известни представители на "Манастира" са:
 + 
 +- Полина Костова(неготината, защото другата е готина!) - известна с множеството си пирамидени схеми за присвояване на евросредства, докато горките ученици са принудени да пият благоприятна вода от чешмата, обогатена с тежки метали като рубидий, цезий и олово, както и да се мият с нея в тоалетните без сапун за Бог да прости.
 + 
 +- Кит(ч)ка Недялкова - Николова - страхотен и уравновесен преподавател по БЕЛ със страхотни знания в сферата на компютърната техника, който никога за нищо на света не е повишавал тон, освен в дребни и незначителни ситуации като когато я поздравите с "Добро утро", или я попитате кога ще ви потрябват знанията за каруцата на Сали Яшар. Характерно за нея също е със нейната хронична анорексия и нуждата от непрестанна употреба инхалотор, пико, кафе, инжекции и всякакви подобни стимуланти.
 + 
 +- Станя - Единственият изявен професионалист в това посмешище, наричащо себе си професионална гимназия. Известна със своите широки и всеобхватни знания по дисциплината Английски език, както и с уменията си да приготвя и консумира само по 50 грама ракия сутрин и вечер(сутрин питието се определя като чай) за здравето на сърцето.
 + 
 +- Даскалова - известна със своите цомби.
 + 
 +- Арсенката - най-големият мъж, който винаги има забавна история за часовете като например за бензиновите колонки или за еротичния масаж.
 + 
 +- Харизанова - няма нужда от представяне, ако сте били много добри ученици, я знаете. За другите - бивша зам. директорка, чиито номера са безкрайни.
 + 
 +- Скипс - ако си мислете, че става въпрос за мъж, сте в грешка! Такъв гръб не може да бъде направен във фитнеса, дори и много да искате!
 + 
 +- Антонова - луда лелка по биология, чиито забавления в свободното време включват четенето на интересна литература, според която мъжки фетиш е да ти се изсерат на гърдите, също и писането на двойки на случаен принцип.
 + 
 +- Добхрикова - не може да казва р и обича да си показва котето на добрите ученици
 + 
 +- Желязка - свиня
 + 
 +- Кирил Конов - мишок
 + 
 +- Зорка - за тези, които я познававаха, съжалявам. За щастливците, които не са, късметлии сте!
 + 
 +- Хаджата - доказан професионалист в тясната специализация на маргаритковите принтери, който обвинява кашоните за нетърпимата миризма на умряло в кабинета си, докато той се е къпал последно като падна СССР.
 + 
 +- Цеков - пич
 + 
 + 
 +Известни представители на Джонката
 + 
 +- Натов - всички знаят, че е гей
 + 
 +- Ема - всички знаят коя е Ема
 + 
 +- Иво тъпаков - досаден екземпляр, който, за съжаление, съществува. Жестоко освиркван и псуван навсякъде - и с право!
 + 
 +- Юлиор - мангал пирамидажия, приятел на тъпаков. Професионалист в програмата Photoshop, чрез която редовно се снима със супермодели.
 + 
 + 
 +*Всичко, написано тук, е абсолютно невярно, несериозно и с хумористична цел. Приликите с действителни лица са недействителни и абсолютно умишлени.
 +*Обект е на авторски права, принадлежащи, разбира се, на Всичко за 1 лев и потребителя Deebageqdeeba.
 + 
 + 
 +[[Категория:ИТ]]
 +[[Категория:Какво ли не]]

Версия от 16:48, 19 май 2024

Джонката

Джонката

"Джонката", известна още като "Манастира", или както по-малко хора знаят СПГЕ "Джон Атанасов", е професионално мъчичилище в центъра на София(с други думи квартал Изток), в което се изучават бъдещите програмисти и инженери(Пази Боже), както и всякакви други производни на горепосочените педерастки професии. СПГЕ(истинската абревиатура, която е също и по-неизвестната за широката аудитория, е Софийска посредствена геймназия по електроника)е доста мид учебно заведение, в което основната тема по коридорите е кой колко демидж е набил на лига или някоя друга подобна игра за мозъчни инвалиди. Всеизвестен е фактът, че в манастирите има само мъже, и тук това не е изключение - по коридорите се разхождат някои по-женствени такива, но това не трябва да ви заблуждава - с тези мустаци няма как да са представители на нежния пол.

"Манастира" е известен не само с импотентните си постижения по абсолютно всички олимпиади и състезания, а и с психически стабилните си преподаватели на всяка позиция от кариерната стълбица.

Известни представители на "Манастира" са:

- Полина Костова(неготината, защото другата е готина!) - известна с множеството си пирамидени схеми за присвояване на евросредства, докато горките ученици са принудени да пият благоприятна вода от чешмата, обогатена с тежки метали като рубидий, цезий и олово, както и да се мият с нея в тоалетните без сапун за Бог да прости.

- Кит(ч)ка Недялкова - Николова - страхотен и уравновесен преподавател по БЕЛ със страхотни знания в сферата на компютърната техника, който никога за нищо на света не е повишавал тон, освен в дребни и незначителни ситуации като когато я поздравите с "Добро утро", или я попитате кога ще ви потрябват знанията за каруцата на Сали Яшар. Характерно за нея също е със нейната хронична анорексия и нуждата от непрестанна употреба инхалотор, пико, кафе, инжекции и всякакви подобни стимуланти.

- Станя - Единственият изявен професионалист в това посмешище, наричащо себе си професионална гимназия. Известна със своите широки и всеобхватни знания по дисциплината Английски език, както и с уменията си да приготвя и консумира само по 50 грама ракия сутрин и вечер(сутрин питието се определя като чай) за здравето на сърцето.

- Даскалова - известна със своите цомби.

- Арсенката - най-големият мъж, който винаги има забавна история за часовете като например за бензиновите колонки или за еротичния масаж.

- Харизанова - няма нужда от представяне, ако сте били много добри ученици, я знаете. За другите - бивша зам. директорка, чиито номера са безкрайни.

- Скипс - ако си мислете, че става въпрос за мъж, сте в грешка! Такъв гръб не може да бъде направен във фитнеса, дори и много да искате!

- Антонова - луда лелка по биология, чиито забавления в свободното време включват четенето на интересна литература, според която мъжки фетиш е да ти се изсерат на гърдите, също и писането на двойки на случаен принцип.

- Добхрикова - не може да казва р и обича да си показва котето на добрите ученици

- Желязка - свиня

- Кирил Конов - мишок

- Зорка - за тези, които я познававаха, съжалявам. За щастливците, които не са, късметлии сте!

- Хаджата - доказан професионалист в тясната специализация на маргаритковите принтери, който обвинява кашоните за нетърпимата миризма на умряло в кабинета си, докато той се е къпал последно като падна СССР.

- Цеков - пич


Известни представители на Джонката

- Натов - всички знаят, че е гей

- Ема - всички знаят коя е Ема

- Иво тъпаков - досаден екземпляр, който, за съжаление, съществува. Жестоко освиркван и псуван навсякъде - и с право!

- Юлиор - мангал пирамидажия, приятел на тъпаков. Професионалист в програмата Photoshop, чрез която редовно се снима със супермодели.


  • Всичко, написано тук, е абсолютно невярно, несериозно и с хумористична цел. Приликите с действителни лица са недействителни и абсолютно умишлени.
  • Обект е на авторски права, принадлежащи, разбира се, на Всичко за 1 лев и потребителя Deebageqdeeba.
Лични инструменти