Люкс Кайуокър

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 15:35, 24 окт 2006
Samael (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Raksha (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Популярен в миналото [[джедай]], известен с кръвосмешателните си отношения със собствената си сестра близначка - също владееща силата.+Популярен в миналото [[джедай]], известен още като Люк Скайфакър и прочул се с кръвосмешателните си отношения със собствената си сестра близначка - също владееща силата.
След като бива изненадан неприятно от Тъмната страна, загубва голяма част от силата си и е принуден да се преквалифицира в треторазряден актьор. Участва в сапунен сериал - пасторална драма с елементи на екшън-фантастика. След като бива изненадан неприятно от Тъмната страна, загубва голяма част от силата си и е принуден да се преквалифицира в треторазряден актьор. Участва в сапунен сериал - пасторална драма с елементи на екшън-фантастика.
[[Категория:Люде]] [[Категория:Люде]]

Текуща версия

Популярен в миналото джедай, известен още като Люк Скайфакър и прочул се с кръвосмешателните си отношения със собствената си сестра близначка - също владееща силата.

След като бива изненадан неприятно от Тъмната страна, загубва голяма част от силата си и е принуден да се преквалифицира в треторазряден актьор. Участва в сапунен сериал - пасторална драма с елементи на екшън-фантастика.

Лични инструменти