Кондьо-Илия

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Лауреат на Нобелова награда за музика
Увеличаване
Лауреат на Нобелова награда за музика

Виден сливенски римлянин и изпълнител на ремикса, представен от Натали Имбруля Лебедово Езеро. Представител на течение (парично) в черната музика, известно под името чалга. Често отделя звуци от сорта доко-доко, ласмаги джасмаги, тъгъръгъръгъдактак, чингирлакаджикита, друс-та-та-та, опСА и други от вида.

В крак с политическите трендове в Абсурдистан записва расисткия и крайно-десен "Атака-микс 2006", но заради фалшиво пеене затворен е несправедливо.

Със силно раздвоение на личността, той записва проект с другото си аз - Илия. Дуетът Кондьо-Илия бързо става неимоверно популярен, конкурирайки единствено блек метъла.

Безкрайният списък от постижения (изцепки) започва със:

  • Професионален участник в състезания по грозотия. За него се е родил изказа: "Всеки има право да бъде грозен, но ти прекаляваш!!!".
  • Пети дан по простотия. Черният колан не се откроява от естествената оцветеност на кожата му. На купите от турнирите спецялно за него изписват "Прост за трима".
  • Седемкратен носител на първа награда на световната лига на шампионите "Куха бездънна лейка".
  • Втори в турнира "Олигофрен на олигофрените", победен на финала от покосяващия талант, друг известен сливналия - Съдъка.
  • Обявен за "Пачанга кинг - Църньо Църнев Църния".
  • и други неизследими и непоправими постижения
  • тайно награден с орден на почетния легион от президента Н.Сарко за приноса му към общозвучие.

Небезизвестни са опитите на сливенските дейци да вкарат Кондьо (Кимюра) в затвора, за да попадне на хора и да стане човек. Но благородническият му сутеньорски принос се оказал жизнено важен за развитието и благоустройството на областта.


Внимание!
Другото му Аз да не се бърка с Илия, градил килия!

Лични инструменти