Калоян Сарафов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 10:05, 11 юни 2021
Decatananakov (Беседа | приноси)
картинка
← Go to previous diff
Версия от 10:10, 11 юни 2021
Цифко (Беседа | приноси)
оправена препратка
Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Калоян Сарафов Керанов (също наричан и Коки) е самолетен състезател постигнал рекорда за маршрута Люлин 4 (Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянска) за 8 минути. Той казва, че това което той прави го прави заради парите които изпитва по време на летенето, а не кучките. Това вдъхнови всички да ходят на [[шиша]] в планината и да не гледат на нещата в живота като изгъзица, а като полет.[[Картинка:Koki pilot.jpg|right|thumb|Коки преди една от мисиите му]]+Калоян Сарафов Керанов (също наричан и Коки) е самолетен състезател постигнал рекорда за маршрута Люлин 4 (Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянска) за 8 минути. Той казва, че това което той прави го прави заради парите които изпитва по време на летенето, а не кучките. Това вдъхнови всички да ходят на [[шиша]] в планината и да не гледат на нещата в живота като изгъзица, а като полет.[[Картинка:Koki pilot.jpg|right|thumb|Коки бомбардирайки Правец]]
== Бомбардировката над Правец == == Бомбардировката над Правец ==
-През 2019 г. Калоян прелетял с неговият F-16 самолет над селото [[Правец]]- леговище на световно известния програмист [[Венци]]. Летейки, пуснал 5 ракети причинявайки огромни разрушения. До ден днешен са неясни мотивите зад този жест на базираност. Предполага се, че е било от неговата омраза за Java Script и мечтата му да унищожи всяка следа от него.+През 2019 г. Калоян прелетял с неговият F-16 самолет над селото [[Микропроцесорни системи - гр. Правец|Правец]]- леговище на световно известния програмист [[Венци]]. Летейки, пуснал 5 ракети причинявайки огромни разрушения. До ден днешен са неясни мотивите зад този жест на базираност. Предполага се, че е било от неговата омраза за Java Script и мечтата му да унищожи всяка следа от него.

Версия от 10:10, 11 юни 2021

Калоян Сарафов Керанов (също наричан и Коки) е самолетен състезател постигнал рекорда за маршрута Люлин 4 (Витоша, Верила, Рила, Пирин и Славянска) за 8 минути. Той казва, че това което той прави го прави заради парите които изпитва по време на летенето, а не кучките. Това вдъхнови всички да ходят на шиша в планината и да не гледат на нещата в живота като изгъзица, а като полет.
Коки бомбардирайки Правец
Увеличаване
Коки бомбардирайки Правец


Бомбардировката над Правец

През 2019 г. Калоян прелетял с неговият F-16 самолет над селото Правец- леговище на световно известния програмист Венци. Летейки, пуснал 5 ракети причинявайки огромни разрушения. До ден днешен са неясни мотивите зад този жест на базираност. Предполага се, че е било от неговата омраза за Java Script и мечтата му да унищожи всяка следа от него.

Лични инструменти