Икарус

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 21:26, 17 юли 2006
Blackmore (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Версия от 22:19, 16 фев 2007
Нинджа със ризото (Беседа | приноси)

Go to next diff →
Ред 1: Ред 1:
-Легендарен модел Стар(ец) [[Дистройъри]] с години служили вярно на [[империята]]. Последните модели се отличават с подсилен заден [[дифлектър шиилд]] (известен на запад като: ''плексигласов джам''), непозволяващ на лазерни или каквито и да било лъчи да проникват в главния дек. По техен дизайн се правят автобусите [[Дедалус]].+Легендарен модел Стар(ец) [[Дистройъри]], с години служили вярно на [[империята]]. Последните модели се отличават с подсилен заден [[дифлектър шиилд]] (известен на запад като: ''плексигласов джам''), непозволяващ на лазерни или каквито и да било лъчи да проникват в главния дек. По техен дизайн се правят автобусите [[Дедалус]].
Най-известният виц за Икарус е следният: Най-известният виц за Икарус е следният:
- Що е то, дълго и червено, огъва се в средата, а когато спира,+ '''Въпрос''': Що е то, дълго и червено, огъва се в средата, а когато спира,
се разклаща напред-назад и се изпразва ? се разклаща напред-назад и се изпразва ?
 +
 + '''Отговорът''', познахте, е ''"кур"''.

Версия от 22:19, 16 фев 2007

Легендарен модел Стар(ец) Дистройъри, с години служили вярно на империята. Последните модели се отличават с подсилен заден дифлектър шиилд (известен на запад като: плексигласов джам), непозволяващ на лазерни или каквито и да било лъчи да проникват в главния дек. По техен дизайн се правят автобусите Дедалус.

Най-известният виц за Икарус е следният:

Въпрос: Що е то, дълго и червено, огъва се в средата, а когато спира,
се разклаща напред-назад и се изпразва ?

Отговорът, познахте, е "кур".
Лични инструменти