Изключително бърз кюмпютар

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 06:40, 31 авг 2007
PeshkoBeshko (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Davitròv (Беседа | приноси)
Доста стара и неграмотна статия. Заслужава ли триене?
Ред 5: Ред 5:
Говори се, че такива са измислени и работещи от консорциума [[Кибертрон]]. Говори се, че такива са измислени и работещи от консорциума [[Кибертрон]].
-За целта в холдинга са разработили нова Теория на квантовата гравитация. Говори се, че лично [[Ахмет Мерчев]] е насочил Айнщайн в прогрешна посока на разсъждения, като по този начин е прикрил великото си откритие.+За целта в холдинга са разработили нова Теория на квантовата гравитация. Говори се, че лично [[Ахмед Мерчев]] е насочил Айнщайн в прогрешна посока на разсъждения, като по този начин е прикрил великото си откритие.
 + 
 +[[Категория:ИТ]]

Текуща версия

Кюмпютър, който е способен, при пълна оптимизация, да извърти всеки безкраен цикъл за максимум 6 (шест) секунди.

За целта той трябва да е снабден с безкрайно бърз процесор и безкрайно количество оперативна памет. Трябва да се отбележи, че безкрайността на паметта и скоростта на процесора, трябва да е от по-голям порядък от тази на цикъла. Като допълнение са необходими и други безкрайности - като количество енергия, скорост на придвижване на частиците и прочие.

Говори се, че такива са измислени и работещи от консорциума Кибертрон.

За целта в холдинга са разработили нова Теория на квантовата гравитация. Говори се, че лично Ахмед Мерчев е насочил Айнщайн в прогрешна посока на разсъждения, като по този начин е прикрил великото си откритие.

Лични инструменти