Жаба

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 15:52, 28 юли 2011
Kukumqfka (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Kukumqfka (Беседа | приноси)

Ред 6: Ред 6:
Въпросната жаба се подвизава из хладни улици и кръчми, най-вече из ''Улицата'', а понякога може да се наблюдава и на или около Капиновския манастир. Въпросната жаба се подвизава из хладни улици и кръчми, най-вече из ''Улицата'', а понякога може да се наблюдава и на или около Капиновския манастир.
- 
-В Казанлък може да се намери Жаба от вида "Милена", обявена за възможно най-досадното създание на планетата. Самоопределя се като девственица, като околните я възприемат като създание без ум и външна красота.  
'''Жабите в политиката :''' '''Жабите в политиката :'''

Текуща версия

Жабите по принцип са много приятни животни (хладнокръвни).

Всеизвестна е обичта на италианците (и италианките) към тези (уж) безобидни създания. Те единствени по рода си имат способността при целувка да се трансформират в принцесоподобни естествени блондинки, които впоследствие много лесно намират обратния път (природна дарба на русокосите).

Има различни видове и породи жаби, но търновските специално се славят със силно изразени способности да боравят с музикални инструменти със 6 струни и distortion.

Въпросната жаба се подвизава из хладни улици и кръчми, най-вече из Улицата, а понякога може да се наблюдава и на или около Капиновския манастир.

Жабите в политиката :

на 1 август 1990 г., за първи път в историята, жаба става президент. На Абсурдистан естествено :

- "Всички жаби са зелени, само Желю е червена
Румен Овчаров - "Защото сме социалисти"
Лични инструменти