Джонката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 08:22, 20 май 2024
GeiStoqnov (Беседа | приноси)
Джонката
← Go to previous diff
Версия от 08:22, 20 май 2024
GeiStoqnov (Беседа | приноси)
Известни представители на "Манастира" са:
Go to next diff →
Ред 45: Ред 45:
-[Известни представители на Джонката]+ 
 +== [Известни представители на Джонката] ==
 + 
- Натов - всички знаят, че е гей - Натов - всички знаят, че е гей

Версия от 08:22, 20 май 2024

Джонката Манастира СПГЕ Джон Атанасов


Джонката


"Джонката", известна още като "Манастира", или както по-малко хора знаят СПГЕ "Джон Атанасов", е професионално мъчилище в центъра на София (с други думи квартал Изток), в което се изучават бъдещите програмисти и инженери (Пази Боже), както и всякакви други производни на горепосочените педерастки професии. СПГЕ (истинската абревиатура, която е също и по-неизвестната за широката аудитория, е Софийска посредствена геймназия по електроника) е доста мид учебно заведение, в което основната тема по коридорите е кой колко демидж е набил на лига или някоя друга подобна игра за мозъчни инвалиди. Всеизвестен е фактът, че в манастирите има само мъже, и тук това не е изключение - по коридорите се разхождат някои по-женствени такива, но това не трябва да ви заблуждава - с тези мустаци няма как да са представители на нежния пол.

"Манастира" е известен не само с импотентните си постижения по абсолютно всички олимпиади и състезания, а и с психически стабилните си преподаватели на всяка позиция от кариерната стълбица.


Известни представители на "Манастира" са:


- Полина Костова - известна с множеството си пирамидени схеми за присвояване на евросредства, докато горките ученици са принудени да пият благоприятна вода от чешмата, обогатена с тежки метали като рубидий, цезий и олово, както и да се мият с нея в тоалетните, в които сапун последно е имало преди Христа.

- Кит(ч)ка Недялкова - Николова - страхотен и уравновесен преподавател по БЕЛ със страхотни знания в сферата на компютърната техника, който никога за нищо на света не е повишавал тон, освен в дребни и незначителни ситуации като когато я поздравите с "Добро утро", или я попитате кога ще ви потрябват знанията за каруцата на Сали Яшар. Характерно за нея също е хроничната й анорексия и нуждата от непрестанна употреба на инхалотор, пико, кафе, инжекции и всякакви подобни стимуланти.

- Станя(Грагас) - Единственият изявен професионалист в това посмешище, наричащо себе си професионална гимназия. Известна със своите широки и всеобхватни знания по дисциплината Английски език, както и с уменията си да приготвя и консумира само по 50 грама ракия сутрин и вечер(сутрин питието се определя като чай) за здравето на сърцето. Също така известана с изящната си фигура, наподобяваща пингвин. Любимото занимание на този индивид е да опъва розови клинове до краен предел, оставяйки всеки нещастен зрител белязан за живот.

- Даскалова - известна със своите цомби, има магазин за фъстъци в любимият мол на Стоян Колев - Парадайс. Всяка една женско-наподобяваща ученичка в учебеното заведение Джонатан Асов, в даден момент получава неворятната възможност да робува в лайняния магазин за фъстъци, срещу празни обещания за заплата.

- Арсенката - най-големият мъж, който винаги има забавна история за часовете като например за бензиновите колонки или за еротичния масаж. Магнат, притежаващ хиляди имоти, включително и полу-пропаднала механа в панчарево, оборудвана с безброй тон-колони по 1000 вата, историите гласят, че след като чуеш тези колони "си все едно изпушил две". Подвизава се с това, че е бил кмет на Лом, въпреки това няма нито един запис, който да потвърждава историята му ! В случай че спешно се нуждаете от Арсенката винаги можете да го намерите пиян на селският събор в с. Златия.

- Харизанова - няма нужда от представяне, ако сте били много добри ученици, я знаете. За другите - бивша зам. директорка, чиито номера са безкрайни.

- Скипс - ако си мислете, че става въпрос за мъж, сте в грешка! Такъв гръб не може да бъде направен във фитнеса, дори и много да искате!

- Антонова - луда лелка по биология, чиито забавления в свободното време включват четенето на интересна литература, според която мъжки фетиш е да ти се изсерат на гърдите, също и писането на двойки на случаен принцип.

- Добхрикова - не може да казва р и обича да си показва котето на добрите ученици

- Желязка - свиня

- Кирил Конов - Мишок. Геят Конов не винаги обаче беше описван по този начин, някога е имало времена в които се е извисявал като коректен преподавател и човек, притежаващ боен самолет F16, въпреки това в краят на кариерата си сключва законен брак с Володимир Зеленски, ставайки истинска подлога на САЩ и Украйна. По последна информация, Кирил Конов е забелязан и цитирам: "Да ближе гъза на Зеленски от горе до долу !".

- Зорка - за тези, които я познававаха, съжалявам. За щастливците, които не са, късметлии сте!

- Хаджата - доказан професионалист в тясната специализация на маргаритковите принтери, който обвинява кашоните за нетърпимата миризма на умряло в кабинета си, докато той се е къпал последно като падна СССР. Хаджата е мистериозен и миризлив тип, за него не се знае много, учените предполагат, че в престилката се съдържат бактерии, които са непознати и опасни за цялостта на човечеството, според Таджама, която най-подло извършва законна кражба на миризливият му кабинет, единственият начин да се справиш със смъртта, която се носи след него е пълно измиване на стените с белина.

- Цеков - пич


[Известни представители на Джонката]


- Натов - всички знаят, че е гей

- Ема - всички знаят коя е Ема

- Иво тъпаков - досаден екземпляр, който, за съжаление, съществува. Жестоко освиркван и псуван навсякъде - и с право!

- Maнгалиор/Дон Циганети - мангал пирамидажия, приятел на тъпаков. Професионалист в програмата Photoshop, чрез която редовно се снима със супермодели.

-CrafterDazBg - дебелак. Известен с това, че с нищо не е известен въпреки неговите твърдения. Мирише на бебешки мокри кърпички и лайна, често описван като неприятен, досаден, диабетик и гнусен дебелак. Въпреки че никой не се интересува от него, той сам поема инициативата да качва видеа в ютуб, показващи живота му, веднъж дори успява да разбие рекорда си за гледания, постигайки цели 4 (неофициална информация).

-Черният Факир- Появява се само в едно цирково изпълнение, като за него не се знае много. Младеж от ромски произход за който се носят легенди, че никой преподавател не може да му отнеме телефона. Повелител на древна черна магия, която му позволява да излъже всеки един изправил се пред него. Известни събития с черният факир: Успява да излъже Добрикова да му върне телефона (2018), организира и няколко незначителни атентата като: Пентагона(2001), Кулите близнаци(2001) и други.

-Малкият Джентълмен- известен с подправянето на документи, костенурките нинджа и пицария Доминос. Малкият Джентълмен притежава най-добрият фалшификат на лична карта в българия, това не трябва да залъгва никого, въпреки че на картата пише женски пол, този травестит няма нищо общо с жена. Тайните службни на Джонатан Асов, докладват през далечната 2016 година, че Малкият Джентълмен поддържа връзка с костенркуте нинджа, поради причината че путката й мирише на канал. През 2017 година се опитва да извърши атентант, като поръчва 20 пици Доминос на името на преподавател, за жалост малкият джентълмен се извисява с всичко друго, но не и критично мислене, тъй като пиците са поръчни на един от древните компютри на училището, малкият джентълмен е заловен и преди да бъде изгонен е изпратен в гулаг (мазето).
  • Всичко, написано тук, е абсолютно невярно, несериозно и с хумористична цел. Приликите с действителни лица са недействителни и абсолютно умишлени.
  • Обект е на авторски права, принадлежащи, разбира се, на Всичко за 1 лев и потребителите Deebageqdeeba и GeiStoqnov .
Лични инструменти