Джедай

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 12:38, 25 фев 2008
Skelet (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Sashakiss (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
Джедаят е рицар на силите на светлината, който търси точното местоположение на нулите на дзета функцията на Риман. Джедаят е рицар на силите на светлината, който търси точното местоположение на нулите на дзета функцията на Риман.
-Използва проявления на Силата, недостъпни за обикновените смъртни - сумира безкрайни редове, обръша функции наопаки и стъпва само в неподвижни точки на непрекъснати изображения (това последното обяснява голямата устойчивост на пиян джедай). +Използва проявления на Силата, недостъпни за обикновените смъртни - сумира безкрайни редове, обръща функции наопаки и стъпва само в неподвижни точки на непрекъснати изображения (последното обяснява устойчивостта на джедая след алкохолна злоупотреба).
Повечето джедаи живеят във [[Факултет по Математика и Информатика|ФМИ]], [[Под Липите]] и други места, където алкохолът е на почит. Повечето джедаи живеят във [[Факултет по Математика и Информатика|ФМИ]], [[Под Липите]] и други места, където алкохолът е на почит.
 +
 +[[Категория:Люде]]

Текуща версия

Джедаят е рицар на силите на светлината, който търси точното местоположение на нулите на дзета функцията на Риман.

Използва проявления на Силата, недостъпни за обикновените смъртни - сумира безкрайни редове, обръща функции наопаки и стъпва само в неподвижни точки на непрекъснати изображения (последното обяснява устойчивостта на джедая след алкохолна злоупотреба).

Повечето джедаи живеят във ФМИ, Под Липите и други места, където алкохолът е на почит.

Лични инструменти