Борката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Revision as of 08:46, 19 юни 2013; view current revision
←Older revision | Newer revision→

B-93 е първият по рода си прототип на ТПО «Небула».

Технически параметри

Дизайнът му е създаден на Нептун. Има делегирано участие от Меркурий, Уран и Плутон. Има изключително бърз мултитаск процесор с много добър копроцесор. Тактовата честота се пази в тайна.

Развойна история

След като през 1991 бива изчислен и направен дизайна му, през късното лято на 1992, B-93 бива пуснат към Земята. При преминаването му през астероидния пояс се цапва в някакъв астероид с глава и оттогава тя става на тиква. Траекторията му за навлизане в земната атмосфера се променя с много и появата му се съпътства с мощен тътен и продънване на гредоредния покрив на това, което ще се превърне в негов роден дом.

Тъй като резкия сблъсък предизвиква фрактури в процесорния кортекс, B-93 се развива като много чудата и покъртително гротескна имитация на дете. Докато връстниците му се кефят да гледат Том и Джери, B-93 в пристъп на върховно отегчение разработва нещо, което впоследствие попада в ръцете на Google и бива пуснато с търговското наименование Android OS. Въпросната случка датира от януари 1998. През 2001 B-93 щурмува (странно защо, крайно неуспешно) TOP 100 на UK & US Billboard Chart с unplugged-кавър на «Me gusta la mañana».

→ → → ....следва.... → → → → ► ▼

Лични инструменти