Беседа:Kokicha e lud

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(Разлики между версиите)
Версия от 11:02, 18 май 2024
Deebageqdeeba (Беседа | приноси)

← Go to previous diff
Текуща версия
Deebageqdeeba (Беседа | приноси)

Ред 1: Ред 1:
-Освен това е тъп. 
- 
- 
-== Джонката == 
- 
-"Джонката", известна още като "Манастира", или както по-малко хора знаят СПГЕ "Джон Атанасов", е професионално мъчичилище в центъра на София(с други думи квартал Изток), в което се изучават бъдещите програмисти и инженери(Пази Боже), както и всякакви други производни на горепосочените педерастки професии. СПГЕ(истинската абревиатура, която е също и по-неизвестната за широката аудитория, е Софийска посредствена геймназия по електроника)е доста мид учебно заведение, в което основната тема по коридорите е кой колко демидж е набил на лига или някоя друга подобна игра за мозъчни инвалиди. Всеизвестен е фактът, че в манастирите има само мъже, и тук това не е изключение - по коридорите се разхождат някои по-женствени такива, но това не трябва да ви заблуждава - с тези мустаци няма как да са представители на нежния пол.  
- 
-"Манастира" е известен не само с импотентните си постижения по абсолютно всички олимпиади и състезания, а и с психически стабилните си преподаватели на всяка позиция от кариерната стълбица.  
- 
-Известни представители на "Манастира" са: 
- 
-- Полина Костова(неготината, защото другата е готина!) - известна с множеството си пирамидени схеми за присвояване на евросредства, докато горките ученици са принудени да пият благоприятна вода от чешмата, обогатена с тежки метали като рубидий, цезий и олово, както и да се мият с нея в тоалетните без сапун за Бог да прости. 
- 
-- Кит(ч)ка Недялкова - Николова - страхотен и уравновесен преподавател по БЕЛ със страхотни знания в сферата на компютърната техника, който никога за нищо на света не е повишавал тон, освен в дребни и незначителни ситуации като когато я поздравите с "Добро утро", или я попитате кога ще ви потрябват знанията за каруцата на Сали Яшар. Характерно за нея също е със нейната хронична анорексия и нуждата от непрестанна употреба инхалотор, пико, кафе, инжекции и всякакви подобни стимуланти. 
- 
-- Станя - Единственият изявен професионалист в това посмешище, наричащо себе си професионална гимназия. Известна със своите широки и всеобхватни знания по дисциплината Английски език, както и с уменията си да приготвя и консумира само по 50 грама ракия сутрин и вечер(сутрин питието се определя като чай) за здравето на сърцето. 
- 
-- Даскалова - известна със своите цомби. 
- 
-- Арсенката - най-големият мъж, който винаги има забавна история за часовете като например за бензиновите колонки или за еротичния масаж. 
- 
-- Харизанова - няма нужда от представяне, ако сте били много добри ученици, я знаете. За другите - бивша зам. директорка, чиито номера са безкрайни. 
- 
-- Скипс - ако си мислете, че става въпрос за мъж, сте в грешка! Такъв гръб не може да бъде направен във фитнеса, дори и много да искате! 
- 
-- Антонова - луда лелка по биология, чиито забавления в свободното време включват четенето на интересна литература, според която мъжки фетиш е да ти се изсерат на гърдите, също и писането на двойки на случаен принцип. 
- 
-- Добхрикова - не може да казва р и обича да си показва котето на добрите ученици 
- 
-- Желязка - свиня 
- 
-- Кирил Конов - мишок 
- 
-- Зорка - за тези, които я познававаха, съжалявам. За щастливците, които не са, късметлии сте! 
- 
-- Хаджата - доказан професионалист в тясната специализация на маргаритковите принтери, който обвинява кашоните за нетърпимата миризма на умряло в кабинета си, докато той се е къпал последно като падна СССР. 
- 
-- Цеков - пич 
- 
- 
-Известни представители на Джонката 
- 
-- Натов - всички знаят, че е гей 
- 
-- Ема - всички знаят коя е Ема 
- 
-- Иво тъпаков - досаден екземпляр, който, за съжаление, съществува. Жестоко освиркван и псуван навсякъде - и с право!  
- 
-- Юлиор - мангал пирамидажия, приятел на тъпаков. Професионалист в програмата Photoshop, чрез която редовно се снима със супермодели. 
- 
- 
-*Всичко, написано тук, е абсолютно невярно, несериозно и с хумористична цел. Приликите с действителни лица са недействителни и абсолютно умишлени.  
-*Обект е на авторски права, принадлежащи, разбира се, на Всичко за 1 лев и потребителя Deebageqdeeba. 

Текуща версия

Лични инструменти