Stilgar

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Цъкни за голям Stilgar
Увеличаване
Цъкни за голям Stilgar

Stilgar – The Sex Machine, с други думи Секс Машината Stilgar.

Stiilgar е прототип на робот, първоначално измислен от забравен вече от бога автор. Най-нови проучвания доказват, че този автор е и автор на Асемблер. По-късно се разбира, че именно поради този факт е и ранната обич на прототипа Stilgar към този забравен от бога “език”.
В майнатаун е известен като "Мишо Щайгара"

Съдържание

Характеристики

Понастоящем текущата версия е написана от корпорацията Майкрософт. Stilgar е по напълно свободна спецификация, която може да намерите някъде из интернет и която е стандартизирана от ECMA като стандарт за машини от това ново поколение.

Stilgar е лек и удобен, многоплатформен. Засега работи само под една платформа, но с времето нещата ще се променят.

Текущата конфигурация, с която функционира най-добре, е с помощта на надраскан CRT монитор. Надраскан, защото иначе машината може да забие, гледайки невероятните графики. Важно нещо за секс робота е да има в наличност 8 бутонна мишка с поне 3 scroll-a.

Stilgar предупреждава : "Използвам САМО лицензиран software и игри !" (след тази реплика хората си инсталират допълнително количество нелицензиран софтуер с цел усилията му да са напразни)

Stilgar е единствен по рода си, с любов към игри и затворен software. Мрази всичко, което е Open Source, но това не му пречи да ползва Open Source софтуер при всеки удобен случай.

Най-много мрази Firefox. Смята се, че именно този софтуер е бил причината да псува многократно на работното си място по-рано тази година ( 2006г. ).

Stilgar е велик мислител и автор на множество сериозни трудове, разпространявани навсякъде в интернет. Местата, на които се спотайва, са IRC и Всичко за 1 лев. Ако го видите, се дръжте хладнокръвно, не показвайте страх, а уважение !

Уникална промоция !

Купете си Stilgar не за 500$, не за 1000$, а само за 99.99$ от Microsoft CORP. или най-близкия техен представител в страната.

Stilgar струва 99.99$, но може да бъде свален безплатно от някой мръснишки, напълно забранен от закона сайт. Обикновено изскача като банер, подобен на порно банерите, но ако се вгледате по-добре ще видите, че това е сериозен продукт !

Любими реплики на Stilgar

  • Google знае всичко.
  • Google е велик.
  • Google е вашият бог !
  • Каквото не знае Google, никой не го знае.
  • Сбърках... но теоритично погледнато това означава, че няма да сбъркам следващите 10 години. (пичага ...)

Разговори в ICQ:

Stilgar:
LISP e v dushite ni
sum kazal az
Stilgar: 
az razpraviah li ti che smiatam che flame-a e moito prizvanie
Stilgar:
poniakoga se hvashtam kak obiasniavam v ICQ na edin che Vista e nai-iakia desktop OS sushtevremenno obiasniavam
na drug v IRC kak Vista e izdunka (i 2te sa verni mejdu drugoto) Stilgar:
i flame-ia s ednakva strast

Негов разговор в ИРЦ обикновенно протича в напълно професионален вид:

Stilgar : gultash li
Nqkoq Jena : gultam
Stilgar : imash li goli snimki da pratish
Nqkoq Jena  : prashtam
Stilgar : Kakvo mislish za globalizaciata.
(разговорът е на шльокавица, защото машината Stilgar не признава друго, мрази кирилицата с кривите и букви признава само Unicode и не използва бози като cp1251)

След неочаквания му последен въпрос, всеки бива напълно свален на секундата, ДОРИ МЪЖЕТЕ!

Понякога използва готов Connection String за връзка в IRC.

Мрази

Ядосва се на всичко .Ньет-овско което не е Ц шарп-аджийско, а Визуал Бъзиковско.

ОбичаВидите ли го - бягайте, ако ви заговори - свършено е с вас
Кажете му, че Iron Maiden са тъпа група и после директно си направете харакири.

Новини

1) Според най-нови данни секс машината Stilgar се оттегля в дългоочаквана пенсия. Всички, които са го изпуснали, могат само да съжаляват, защото Stilgar се отдава на мастурбиране и игра на игри като Larry, всякакви Еротични Online Покери и производни на тях, с надеждата да си спомни младините.
2) Забелязан е усилено да играе на небезизвестния гей портал World of Warcraft. Той се опитва да скрие този факт като твърди, че не играе безсмислени игри, но безрезултатно. Превъплъщението му в гей портала е вечно мастурбиращ за мир герой Пъладил (ниво 80-то). Любимото му занимание там е да преследва противниковите гей герои (най-вече елфите) с огромен боен чук. Славата му го настига и там, въпреки опитите му да ползва правилния софтуер, а именно Oracle JDeveloper. Макар и да го държи винаги минимизиран на таскбара, тъмната и мрачна сила в него е дори по-силна от всякога. Което може би се дължи на минимизираното Visual Studio 2005 C# Express Edition. Все пак Stilgar не отрича силата и мощта на светлата страна, в разговор с негов колега заявява:

Stilgar (11:52:52 31/01/2007) :da be vse pak vsichki znaem che need for speed e pisana
na java shtoto java e mnogo burza

3) ВНИМАНИЕ, НАЛИТА НА МАЛКИ МОМИЧЕНЦА ОТ 18-ти ЛЕВЕЛ НАГОРЕ, казано на "геймърски".
Все още Секс машината не е загубила своите skills, някак омагьосва женската и детска аудитория, но упорито не престъпва закона. Все пак навсякъде и по всяко време Секс Машината се запознава с нови лица и нови подвизи. На концерт на Депеш Моуд е забелязан да си тръгва под претекст, че ще чака такси с момиче изглеждащо на 15, но убеждавайки околните, че е на 20.
Всички геймъри, било то мъже или жени - запомнете това лице - видите ли го, quit-вайте без предизвестие

4) През март 2007 Stilgar участвува в популярното ТеВе шоу "Минута е много" в областта Javascript. За съжаление, изостава с много точки във втория кръг на играта, където трябва да отговаря на въпроси от областите на съперниците си - "Китайско балетно изкуство" и "Лечение и самолечение с шипков мармалад".

Това се явява втори голям игрови неуспех за Stilgar - първият е на публичен турнир по Квак (Quake), където пада от Иван Давидов.

Цъкни за голям Zidaromazach
Увеличаване
Цъкни за голям Zidaromazach

5)След невероятния си провал през март 2007 Stilgar се отдава изключително и само на релакс, Drag And Drop-вайки с мистрия всякакви фаянси, плочки и теракоти. Забелязан е да ходи на психиатър дори в работно време, зарязвайки фаянсаджииските си задължения и правейки последни опити да оправи бъгавия си процесор. След интервю с лекаря разбрахме, че проблемът е в Spring-ът, интегриран дълбоко в Stilgar-овата глава. Установено е че благодарение на този Spring и Aspect Oriented Programming преди всяка мисъл на Stilgar се извиква процедура, прокарваща инструкции за Sex и StarCraft. Както се казва оказва се, че както никога този път това не е Hardware-ен проблем, а проблем в Software-а.

Важно!

Съществува сериозна опасност за мъже, жени, геймъри, геймърки и псевдогеймърки поради факта, че секс робота е забелязан да започва нова работа в странна фирма. В нея Джедаи и ДаркНьетаджии работят заедно. Все още не е установено как това е възможно, но се смята, че причината е големият брой геймъри във фирмата. Името и длъжността на Stilgar все още не са уточнени. Доколкото е известно той е на позиция "Пазач" - пази офиса в Майнатаун да не го открадне някой.
Добре е да се отбележи, че ГЕЙмърите във фирмата са все .ньет-аджии. Това е в съгласие с доказаната с помощта на моделиращ софтуер теория на компютърният гений Ники Вълчанов, че само и единствено .ньет-аджиите стават (или по принцип са си били) геймъри. За съжаление и за радост на .ньет-аджиите, неговия труд е изтрит!

Лични инструменти