Pay to Click

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Циганин instant profit-ва от глупци
Циганин instant profit-ва от глупци
Това си ти, когато кликаш за стотинки.
Увеличаване
Това си ти, когато кликаш за стотинки.

Pay to Click сайтовете (Плащаш за да те ебат) са синджир над човечеството и доказателство че негрите не са единствените глупави и некадърни роби в записаната история. Ти също си такъв и сега коленете ти се огъват под тежестта на синджира, глупотата ти и ботуша на господаря, който те натиска във фонтана за да търсиш стотинки.


Предполагам че щом си продал свободата си за монетки, със същата лекота ще се подчиниш на заповедта ми да прочетеш едно пророчество за бъдещето ти. И ще ми направиш сандвич.


Съдържание

Система

Pay to Click системите са създадени от вожда на гущерите Чупакабра да служат като статистически центрове и да следят коефициента на низшета по света. Благодарение на тях евреите намират най-кротките и евтини роби за осинджирване. Примамките са бързо заплащане и висока цена на клик. Някои господари са милостиви и плащат, но... щрак! (http://img690.imageshack.us/img690/2380/pariotneobux.png)


Структура от низш към висш

  • Роб на роба - Наивен човечец, който се поддава на зарибявката на роб от сайта. Регистрирайки се в него, той става роб на този, който го е зарибил.
  • Роб - безправен и осинджирен, той разглежда реклами от 1/4 стотинка до 1 стотинка на парче. Полагат му се от 5 до 100 реклами в зависимост от щедростта на господаря.
  • Роб със златна верига - безправен роб, който си е купил някои права. Той получава повече стотинки и реклами за разглеждане и може да има повече свои роби.
  • Рекламодател - плаща на сайта за да бъде показвана рекламата му. Той определя какво ще получат робите и също ги зарибява да станат роби и в неговия сайт.
  • Хищник - написва книга в която показва на робите как да зарибят повече роби, рекламира я в сайта на господаря и печели пари от робите му, които я купуват.
  • Господар - създател на сайта и държач на всички вериги. Той получава най-много пари основно от робите, които си купуват права. След като се налапа, затваря сайта.


Как господарите намират роби

Картинка:Aaabyeah.PNG Картинка:Aaabyeah2.PNG

Винаги можеш да продадеш още от тялото си. Кликни на няколко такива банерчета и се разпродай на парчета.


За робовладелци


За роби

Лични инструменти