Fuck Ebalew

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Fuck Ebalew e известен български манаф и травестит. Любимата му реплика е:

- Кога ще те еба отзад?

Като всеки друг манаф има мек гласец и тъпо изражение. Етимологията на името му е трудно да се проследи и за нея има множество предположения, повечето от които неверни. Ако все още се чудите дали се става гей от един път, запитайте се дали Fuck Ebalew все пак вече не ви е ебал... без вие да знаете. И такива неща се случват, нали? Ebalew опровергава страхът, че най опасно е да останеш в стаичката за 3 мин със Светлин Наков - най-опасно е да останеш в което и да е помещение с Ebalew дори за части от секундата (колко точно не се уточнява).

Съдържание

Фундаментални въпроси

Дали всеки мъж налетял по един или друг ИТ начин на Ebalew е станал гей. Трудно е да се прецени, най-вече ако е бил гей още от преди това, няма как да е станал, от друга страна може да е станал един противен гей.

Fuck Ebalew и жените

Ebalew обича да се заобикаля с мега-грозни крокодили спрямо които изглежда като истинска девица, нещо което той неуморно се старае да бъде, хм, докато говори на гей тематика непрекъснато. И да превлича невинните програмисти и други същества от ИТ-то на другия бряг, този на който той самият се намира. Според непотвърдените му изявления Ebalew все пак има жена, но най-вероятно това е по-голямият от Ebalew манаф на територията на бг, но понеже още никой не го е срещал няма данни потвърдени от очевидци. Все пак предположенията остават. Според друга теория Ebalew просто има домашна прислужница, която благопристойно нарича пред другите гейове своя жена.

Ebalew и шегите

Ebalew много обича да се шегува на гей тематика, като от една страна това му помага да претендира, че той... изобщо не е от тях, а от друга му позволяволява непрекъснато да говори на гей тематика. Любимата му шега е :

- Кога ще те еба отзад?

Все пак Ebalew разполага с богат арсенал от гей вицове и шеги, с които примамва в леговището си невинни, девствени програмисти.

Съблазняването

Тъй като Ebalew не се отличава нито с гей хубост, нито с каквато и да е друга хубост, той се опитва да изкара нещата около себе си грозни, най-вече жените, заради детския му коплекс, след като майка му в ранна възраст му отказва да му купи кукла бебе с количка, че той е една непълноценна жена. Така той си го изкарва на целия свят и на обкръжението си, като тайно се облича и в рокли и дори токчета.

Ebalew никога не е искал да стане програмист, но пък много добре знае, къде може да намери глупави, неориентирани момченца.

Fuck Ebalew във фаза

Fuck Ebalew е истинското потвърждение, че и мъжете могат да имат мензис, специално Ebalew има мензис 2 пъти в месеца.

High life

Всеизвестно е увлечението на Ebalew по Сергей Станишев, Ebalew неуморно мечтае за него и се надява да стане част от червения елит някой ден.

Лични инструменти