Чупакабра

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Произход

Чупакабрата е същество с неясен произход, обитаващо Испания и някои части на Луната.
Чупакабра гледа "Приятели"
Увеличаване
Чупакабра гледа "Приятели"

Според слуховете

Според слуховете Чупакабрата е създадена от компанията Кибертрон с цел подслушване паролите на интернет потребители в границата 12-15 години, четейки ги направо от мислите им. Смята се че, чупакабрите ще предизвестят идването на Спасителя за трети път на Земята през 2012 година.

Чупакабрата е известна с предаността си към сериала "Приятели". Често е чувана да се хвали пред Дани, (което е и нейн пръв приятел), че не е пропускала епизод от Четвърти сезон насам.


сутрин ще я срещнете пред кофите за боклук, отскоро там се образуват опашки от чупакабри, понякога и стада. чупакабра не сортира боклука, то изхвърля всичко от кофата навън, с цел да открие клечки за зъби (чупакабра няма зъби). в развитите държави, като България например, умни общинари строят защитни стени покрай кофите, против чупакабри. наскоро в най-развитата община люлюлин са изградили небостъргач-защитна стена от чупакабри край кофата за пластмаса и хартия. кофата за стъкло получи стена тип китайска и наградата на БТВ за екология. Чупакабра има собствен език - не го заговаряйте! изключително опасна и миришеща твар, ще ви преследва дори да му дадете канче. в развитите държави, като България например, чупакабра има партия и скоро ще влезе в европейския парламент. ако имате запитвания, изпратете ми на лични - имам много актуална информация за чупакабра!

Лични инструменти