Филип Морис

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

фИЛИП МОРИС - АБСУРДИСТАН
Увеличаване
фИЛИП МОРИС - АБСУРДИСТАН

Филип Морис е американска мултинационална корпорация подчинена на Рептилите и Обарама. Тя е производител и дистрибутор на безбандеролни папируси разпространявани от Мургави събратя на женския пазар в Етишопия.

Компанията Филип Морис е основана през 1929г. след сливането на Капоне&Ко (основана от професор Ал капоне през 1925 в Чикаго) и Запорожец - ЗАЗ (компания за селскостопански машини). До 2007 Филип Морис е собственик и на Софийска Баница, Софийски Имоти и бисквити Победа -Бургас . Преез декември 2008 за първи път в своята годишна история надминава основния си конкурент питиепродавници " Бай Генчо" по пазарна стойност.

През 1989 Филип Морис е обвинена в заговор за убийството на международния палячо Миша Горбачев и съботиране на плана Totalitic. След успешни плащания "където трябва" и преустановяването на производството на Запорожец /заплаха за Ролс Ройс/, компанията е реабилитирана чрез възможност за управление на 23 сергии на пазара "Красно Село". Генералния директор на Ф.М. Давид Капути коментира на бисквитения форум в Давос по време на финансовата криза :

Си бало майката , какво става с Дау Жонса и Насдака бе??? За бога братя, слагайте в буркани!
Лични инструменти