Ферхунде

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ферхунде е извънбрачно дете на Ангеларий, таен агент на Ахмед Доган и тартор на Бешикташ. В момента е внедрена в покоите на Али Раза, умело маскирана като Практична Домакиня.

В крайна сметка повечето експерти са на мнение,че злобата която притежава се дължи на генетичният материал на баща й Ангеларий, а това че е толкова добра в прилагането й се дължи на майка й Рационалната Роза.

Учените в областта на мешането на гени, били категорични,че само между Ангеларий и Рационалната Роза може да се получи съвършен генетичен алгоритъм за да бъде добит и пуснат в експлоатация първият проект за таен агент на Ахмед Доган с кодово име Ферхунде.

"Такова нещо не съм виждал!Ако на практика вземем злобата на Англарий и 
успеем да изолираме от нея хромозомът отговарящ за еретичната мисъл смесвайки го
със генетично доминиращата прагматична природа на Рационалната Роза,сме на път 
да направим,агент в пъти по-лукав и успешен от Георги Кехайов
- учуден от възможностите на генетиката зъл учен 

Разбира се Рационалната Роза и Ангеларий са само генетичните родители на Ферхунде.

За сурогатна майка е използван Азис, който през 2003,ражда чедото си на стадион "Васил Левски", пред деветнадесет хиляди души,за всеобщ национален позор. Кръстница на детето става "случайно" намиращата се наблизо Албена Вулева.

Недоброжелатели твъдят,че тази теза не кореспондира със истината понеже роденото бебе било от мъжки пол,но е неоспорим факт,че малко след раждането започва снимането на Листопад.Съвпадение!?Едва ли!


Сред враговете й се открояват:

Лични инструменти