Тролимпииски

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Тролимпииски спортове са тези спортове, създадени от така наречените тролове, за да се шегуват с по-наивните и по-глупавите. Те са с дълбок български произход, още от времето на хан Кубрат, който за да не се мъчи да си троши клонки за печката накарал синовете си да го сторят вместо него, увлечени от неговите секс истории.

Рязане на лентички

Един от най-разпространените спортове сред висшето политическо общество на Абсурдистан. Световен,тролимииски и интергалактически шампион е Бойко Борисов. Обучаван от древните шамани и тамплиери, той научил изкуството на рязане на лентички и го усъвършенствал. Така се превърнал в най-големия кошмар на Илияна Раева и Нешка Робева.

Хейт в Ютуб

Да обиждаш зрителите на най-големия сайт за видео и клипове си е на почит в Тролимииската организация. След 43-тият Велик събор, организиран от Ахмед Доган, било взето решението да Хейтът да стане официална част от тролимпииските спортове. След това обаче е внесено предложение да бъде премахнат лидерът Ахмед Доган. Октай Енимехмедов изявява своето мнение по въпроса на чаша чай и пуканки. И в никакъв случай с газово оръжие в ръка.

Лични инструменти