Симетрията

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Симетрията разглеждана според ХерметизЪма е средно зле на понятийна база - Каквото горе, такова и долу ... Тия работи с вертикала на властта работят добре в големи мащаби (има се предвид поговорката "Когато ти се изплюе Госпут на рамото") т.е. в малки мащаби съвсем не работят, пробвайте да се изплюете на шкембето си докато творите безмислици в Dreal realms. За да усетите Симетрията по хоризонтала може да се позанимавате с обикновено ежедневно упражнение. Знаете ли че ...всички чифтни органи са несиметрични, пример изказване от земния акаунт Jvetelina_88- едната ми цица виси повече от другата...

Преплитане на тестисни връзки,варикоцеле и разни други интересни асиметрични забавления като схващане на лицев нерв са просто обясними- Дявола или самия Госпут се опитва да ви каже нещо...справки при последователите:

Генчо Генчев - Генератора - зампроп по Приложен Сатанизъм

Мормоните.

Целият личен състав на Здравната каса

ГОГОЛ като аспектуматум на симетрията...ИЛИ каквото повикало такова се обадило

Много лесно упражнение, напишете в гогол "свободни до гроб"

...и получавате ценни указания и полезни съвети

"Изкопаване и зариване на гроб за заразно болен съгласно чл. 11 на Наредба № 21 на МНЗ, 156.00 лв. Предсрочно изкопаване на гробно място преди ..."

"..Dec 17, 2017 - Пет години жителство за получаване на гроб, предвижда ..... Поне за София ограниченията са основно свободните гробни места..."


МАСИБАБАТА КОПЛЕ (https://www.youtube.com/watch?v=8teivdhmqv8)

Лични инструменти