СМС

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Малоумен начин да водиш комуникация с някого, вместо просто да му набереш номера и да говориш с него. Използва се обикновено от неми, глухи или глухонеми. А също и от олигофрени.


Второто предназначение на смс-а е да гласуваш чрез него в ТВ игри, лотарии, риалити шоута, конкурси, кулинарни предавания и прочие. Основният замисъл тук е да останеш без пари заради голяма сметка или без ваучер - в този случай основно се използва от мазохисти.


Смс-ът се счита за родоначалник на други "ЕмЕс"-и, като ММС (ЕмЕмЕс) и ЕМС (ИЕмЕс), които са вече второ поколение смс-и, респективно се използват от второ поколение олигофрени.


Други използвани транскрипции (особено от някои етноси) - СеМеС, МеМеС, ДжеПеРеС и пр.


Най-новата мода, която удари върха на олигофренията по света (най-вече България) е "СМС кликане" - което е ъпгрейд на вече себеизвестното "кликане", тоест да прецакаш другарче да ти звъни, вместо да се цакаш ти.

Новата технология е развита по следния начин - вместо да набираш номера на прецакания и да му изгасиш веднага, ти му пращаш СМС, така ти цакаш себе си, обаче разговора, които може би ще проведеш, се стараеш да го направиш мааалко по-дългичък с цел яко обуване на жертвата. В днешно време тази технология още набира сила, но в скоро време ще намерим достатъчно олигофренясали типове да я популяризират...

Някои ЖиСиЕм оператори подпомагат навлизането на новата мода чрез безплатни ЕсОууЕс ЕсЕмЕс-и, подпомагащи дзифтарите "кликащи" чрез SMS.

Лични инструменти