СИгнатов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Дясната ръка на Бате Бойко е Дянков, а лявата - Сергей Игнатов. Двете се сменят /редуват/ при биене на шамари, а ако сте старши научен сътрудник можете да изживеете това по много и различни начини...

- Той само се прави на модерен - контрира сътрудничка в БАН относно дясната ръка, преди
появата на лявата
- Леле, Батеее.... - възкликва малко по-късно вече поуплашен член кор. на БАН пред
пенсиониране
  • Закон за Облага на Нов Български Университет

Горната парафраза на известния израз "Леле Како" (демек "Леле, како, цингара-мангара тактика, ка'о башно, евала, та дашно!") се появява при бурните промени свързани със "Закона за Облага на Нов Български Университет" - с пълно название "Закон за Облага на Нов Български Университет за сметка на БАН и всички останали" и става популярна, понеже Дянков с едната ръка дърпа кокала (то Дянков е едната ръка), а Игнатов шари с тояжката (което медиите се опитват да скрият, например в Бойко Пенчев, Реформа без морков и тояга (http://dnevnik.bg/analizi/2010/01/27/848879_reforma_bez_morkov_i_toiaga/))

  • Опожаряването ... на БАН (да не се бърка с Райхстага)
- Аз съм против закриването на БАН - твърди Сергей Игнатов пред прехласнали се
журналистки, 

докато всъщност жизнерадостно си мисли "ритуално ще го опожаря" (БАН де), и гледайки решително добавя

- От ЕС настояват за закриване на тези неща в Юго-източна 
европа. - загатвайки за какво ще иде реч.

Остава въпросът дали при рИТУаЛНОто опожаряване ще присъстват и девици. ??!!?

  • Семейна драма

За вице на Игнатов много бързо е назначена някоя си Спасова (тур-операторка за София* от чист египтски род), като този факт Игнатов обяснява така:

- Аз нямам общо с това решение, Бойко я назначи, а Дянков я предложи. 

Което от една страна доказва тезата, че Игнатов е лявата, а Дянков дясната ръка на ББ.

- Разбрах в последния момент от журналистите - коментира русата на бързо уволнена 
зам. Ломова... 

Което пък доказва тезата, че никой египтолог не възприема блондинки или пък може би ги. (Вж. Елитни компаньонки)

  • Не е виновен тоя дето яде ...генно-модифицираните домати, ...а тоя който му ги дава

"Закона за Облага на Нов Български Университет" е използван като real time камуфлаж под формата на скандал за прикриване решителното навлизане на нов либерален ЗГМО.

  • Предистория и развръзка

Всичко започва с констатацията на дясната ръка на ББ, че БАН са "феодални старци", и след като от БАН получават секретна информация от извънземните, че лявата ръка на ББ всъщност има за намерение рИТУаЛНОто опожаряване на БАН, на което отговарят, че искат СИгнатов за еврокомисар при фараоните.

Фундаменталните старци се обявяват в защита на ГМО, в следствие на което глобите за отглеждане на ГМО отпадат..., а пенсиите на калпак в БАН са запазени...

- Може да е забранено, но не и е съвсем забранено - хили се анонимен източник от правителството
  • Пренаписване

СИгнатов е вдъхновител на пренаписването на българските учебници за средно образование (от писачи, които не са нито от ВУЗ, нито от БАН), както и на пренаписването на българската литература. Ключова фраза тук е "Андрешко трябва да се европеизира" (и Андрешко е веднага пренаписан Нова версия, инспирирана от Игнатов (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=362554)). ЕВропеизацията на бг литературата пък веднага вади хитове като Кокоша глава - Труженик  (http://vbox7.com/play:3810e90b) с което се допринася за ДА ИЗВЕДЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ ДУХОВНАТА КРИЗА http://www.facebook.com/?ref=logo#/group.php?gid=265803577067&ref=search&sid=100000477293725.3774519907..1

В забвение

Далеч от рокадите в българското правителство Игнатов и министерството му изпадат в забвение, тъй като на никой всъщност не му пука за българското образование. А пирамидите в умален формат ги ползват само някои лелки с цел извличане на енергия.

5 мин слава

Както е известно, когато министрите в правителството на ББ придобият рейтинг те биват отстранени по два начина - или повишени като президент или вице президант, или уволнени. Поради липса на свободни позиции в президенството, вече заети от други двама министри, след своите 5 минути слава Игнатов е отстранен и вече не е лявата ръка на ББ, коя е лявата ръка на ББ в момента остава загадка, може би той няма такава. Все пак притеснителното е, че дори в тези 5 мин слава Игнатов е засенчил едновременно ББ и дясната му ръка, а вече и лява може би Дянков, което е предизвикало мощни трусове от 6.1 по скалата на Рихтер с епицентър Министерски съвет, което пък води до това правителството да падне след афтършоковете, което изненадва всички без някои кръгове и обръчи на ДПС.

Да изчезнеш за 60 секунди

местонахождение
Увеличаване
местонахождение

След катаклизмените промени в областта на образованието изчезва и ни се чува, ни се вижда. Според непотвърдени слухове най-накрая мечтата на мнозина граждани се е сбъднала и той наистина е заел поста еврокомисар при фараоните, заради загрижеността на ЕС за съдбините на тая страна (Египет) и древните й реликви. Според други предположения е на сафари из Египет, а според трети се е скрил в някоя българска пещера, например Дупката, и привиква от там своята любима Изис, откъдето тя естествено няма как и да го чуе, както опитът му трябваше да му е подсказал досега, но все пак нека опитва.

Лични инструменти