Програмиста ЧЕ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ЧЕ го барам е прото-програмист, по-често контент мениджър на заплата при КГБ. Грижи се за спама, който БСП разпространява по всички медии и форуми. Говори се, че хъ е личният ибрикчия на Путкин. Освен това работи като системено червен администратор на вестник Дума.

- Всъщност аз не съм програмист - казва на кафе пред в. Практична домакиня. - дори не знам какво съм, може би някой ден ще си го изясня... - продължава 
той с екзистенциалните си недомислия, остявяйки се да бъде записан и заснет от МанГала

В младото си детство открива значението на символа IT и започва да се хвали пред чичковци и батковци, като по този начин среща и Путкин, който особено обича малки момченца (това не е тайна). Веднага е взет на заплата на Позитано, където назначава смените 24/7/365 на писарушките. Познанията му в програмирането опират до една голяма дума void, но за това пък има горе-долу представа какво е интернет и за това го пращат на конференции в Разград, където се среща с местните манафи в гората след запои. Говори се че... че така е срещнал Сергей Станишев.

Въпреки, че като своя лидер Путкин вярва в чистата арийска раса е от чист ромски произход, заради което е и толкоз убав. Има видимо следи от акне по лицето, и IT познания на 4-годишно, тъй като след като открива значението на символа няма време да се занимава с друго освен писане по форуми срещу скромно заплащане. Мечтае да бъде приет на заплата в Газпром, но за съжелиние до тогава находищата на газ в Русия се предполага, че ще бъдат изчерпани.

Вбесен, че вместо него Светлин Наков се е снимал с президента се опитва да свели последния чрез протести. Виж още Наков комплекс

Лични инструменти