Потребител:Meze

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Meze

Дете на природата, което поради някаква случайност е получило достъп до компютър с интернет. Също така полу-нормален полу-пропаднал метъл-аниме фен, подвизаващ се лятно време покрай Паметника, а зимно време на сесии.

Рождение и детство

Роден в големия сняг, в линейка на път за болницата. Според свидетели изхвърчал като тапа, ударил си главата в покрива на линейката и после кротко легнал да си доспи. Като дете проявявал склонности към вандализъм, садизъм върху животни и склонности към катерене на покриви на високи сгради. Сменил няколко училища, докато накрая го приели в Техникум по Лабилна Техника, специалност Охлабване и Затягане на Лабилни инсталации. В краткия му стаж има само една машина, която да работи след неговата намеса.

Младост и реализация

След взимането на разрешително за управление на Мобилно Превозно Средство от 20-я път, най-накрая получава възможност да изрази садистките си наклонности в пълна сила, а именно чрез прегазване на пешеходци и нанасяне на тежки психически травми на осмелилите се да се качат при него пътници. Самият той твърди "к'во бе, карам си спокойно, ти да видиш ако бързам какво е...". След множество изпити най-накрая е признат за достатъчно тъп и упорит, за да бъде приет в ТВУ (бившо ТУ), специалност Туткава техника - в която задължително изпитите се взимат от 10-я път, и има поне едно прекъсване, за размотаване.

Странични занимания

Обича да влудява съседите и роднините си с фалшиво пеене на висок глас, като има навик да се записва на микрофона и да пуска записите в интернет, за да тероризира останалите потребители. Има навика да колекционира огромни количества счупени компютърни чаркове, които да събира на купчини и да изпълнява сатанински ритуали с тях. В случай че Рогатия не се покаже, им инсталира "Джамове Хряс" - собствената му операционна система, нещо средно между ДОС и windows vista. Има фетиш към пиенето на бира, но тъй като не може да носи на алкохол след 6-тата заспива. Голям почитател на Димо Бургията и Данчо Мръсното, фен е и на Гробен Глист, Поп Юда и Черната Неделя.

Работно място

Посещава фирма за поддръжка на вентилацията на болнично заведение, където главната цел е спирането на въздуха на болните докато не ги приберат в патологията. От време на време правят и нови инсталации, с които да могат да уморят още народ. Всеки месец сменят изчистилите се филтри със замърсени, за да поддържат постоянно замърсен въздуха в операционните.

Лични инструменти