Очарование

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Очарованието е главна характеристика на всяко човешко същество - колкото повече очарование генерира, толкова по-голяма работа е той.

Дефиниция

Очарованието се измерва с мерна единица по SI, наречена жар. Оценката за очарование се съпоставя с изслушване на творбата "The 12 Dreams Of The Sun" на Жан Мишел Жар, изпълнена в навечерието на 2000 година. При постигане на еквивалентно въздействие за 1 минута, се казва, че имаме въздействие от 1 жар/минута. В по-специфични ситуации се използват по-удобни производни като киложар, мегажар, гигажар, теражар и петажар.

Обикновено очарованието се подсилва с помощта на погледи и антипогледи, както и с помощта на характеристиката на отворенгяс в една или друга степен, както и с различно силно желание за интерсепшън първи род, както и такова от втори род и гъзарлък. Нерядко различните окултяги с помощта на разни потайни практики, които Църквата в лицето на Арменския поп, злия поп и Лудия поп генерират очарование от порядъка на 5'000 до 5x10^9 петажара, което те приписват на Сатаната и/или Злите учени.


 Този пич е толкова очарователен!
 МеНеДе по адрес на Ai-2000
 Не мога да живея и секунда без него!
 Друго МеНеДе по адрес на ZM-2000

За всички, заредени с поне 500 киложара очарование е характерно слушането на синтпоп (http://www.youtube.com/watch?v=m9dzNUaJBYg), всякакъв род електронна музика, цели дискографии на всякакви рапери и чорапери, а най-сетне умения от рода на това да накарат Юлиан Вучков да млъкне, да насинят Окото на Провидението или да играят белот със строителни панели, както и да правят 21 на блекджек с помощта на пробито билетче за тролей, карта за намаление в кино "Арена" и касова бележка от махленската бакалия.

Бележити очарователи и чародейци

  • ZM-2000 - около 0,5 гигажара/секунда;
  • Ai-2000 - пак толкова, ако е комбина със ZM-2000 въздействието скача с три нули отзад;
  • N-96 - около 3 гигажара/минута;
  • Костофф - ама той от лошите - 150 мегажара/минута;
  • Фреди Меркюри (*1946-†1991) - ако беше внимавал, можеше още да е жив - 280 мегажара/секунда у дома, 150 гигажара/секунда на концерт;
  • Царица Елена от Троя - всички знаем какво е причинила с въздействието си;
  • Много други неизвестни...
Лични инструменти