Обществена поръчка

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Инструмент за преразпределение на брутния вътрешен продукт от страна на Абсурдистанската държава. Най-често се преразпределят средства от данъкоплатците, като получатели обикновено са данъконеплатците.

Примерна обществена поръчка

На 11.11.2011 Държавната Агенция за Пълнене на Партийни Касички (ДАППК) обявява конкурс-обществена поръчка за изработване на онлайн система за пълнене на партийни касички.

Технически параметри:


Системата е написана на джава и работи върху _mbongo-bongo_appserver v 0.21 на Зимбабвийският софтуерен гигант Mbongo Bongo.

Системата се състои от уеб-базиран интерфейс с формичка за попълване на ЕГН, адрес, имена и парична сума, с която ще бъде напълнена касичката. Данните автоматично се принтират в две копия на матричен принтер с цел водене на деловодството. Назначават се 2000 души администрация, чиято работа е да ходят по адрес с едното копие и да събират на ръка съответната сума.

Голямо значение има логото на агенцията, което ще излиза центрирано отгоре в формичката. Трябва да има линк за контакти, като адресът трябва да отговаря на правилата за транслитерация на Република Абсурдистан.

ZIP архивът на проектът трябва да е с дата на последна модификация 5.5.2011 година. MD5 сумата от архива трябва да е eb1ab85246ac723690d88414f0dc569e, SHA1 сумата трябва да е 5209d4327a0b7ec103e3667b9b3ea86f1541551f.

Името на фирмата, изработила проекта трябва да се състои от 6 букви, като първата е С, последната е К.

Името на собственика на фирмата трябва да започва с К.

С цел подръжката на продукта и с оглед на националният ѝ мащаб, фирмата трябва да има офиси в София и Крумовград.

Условия за участие


Тръжна документация може да се изпраща на адреса на ДАППК от 13 до 13:30 всеки ден до 12.11.2011. Процесът включва кратко (около половин час) събеседване с кандидата.

Критерии


С оглед на вилнеещата вече няколко години финансова криза, основен критерий остава цената. Изработването на програмния продукт не трябва да струва по-малко от 3 милиона лева. В случай на промяна на функционалността, се сключва анекс като ДАППК е задължена да изплати поне 50% от първоначалната стойност на поръчката, освен в случай че има промяна в логото - тогава се изплаща поне 70%.

Значение за икономиката на Абсурдистан

Кардинално и фундаментално. Вечен двигател на националната икономика.

Лични инструменти