Музика

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Gazmask.png Тук мирише на лайна бе, братче
Я се въоръжете с противогаза вляво. Не го сваляйте, докато не излезете от обекта. Благодаря!

При извратено волуме, музиката е противозаконно оръжие, което вреди на съседите, ако живеете в блок. По принцип се използва от МеНеДе-та, негри, притежатели на жисиеми и гъзари.

История

Преди музиката се е правела с уста, под формата на подсвирквания, за да плаши вълци или примамва животни към капан. Нея бързо я усвоили и някои триклетъчни животни, като папагалите, които с помощта й омайвали наивните хора и ги карали да им носят бисквитки.

Други двуклетъчни бързо изплагиатствали от папагалите този сложен занаят и го приложили в своя полза. При силното шляпане на език в небце, в съчетание с ръгане на джука в/под/над джука и издаване на ухажорски гърлени звуци, това изкуство нарекли бийтбокс. После се появили блек ес маафака рапърите от Америка, които рапирали за нечутите проблеми на черното мнозинство.

Тъй като се е правела с уста, преди на МеНеДетата са казвали свиркаджийки, защото свиренето на уста приличала на свирене на свирка (високоволумен инструмент за правене на музика). На същите, хардкор пичаги подсвиркват от дедовите Голф единички и нашмулват яко пауър преди да дочакат ответна реакция.

Начин за използване

  • Ако се с компютър, свързвате поне 2 тонколонки, които минимално са високи по 50см и чакате да се спуща темницата. Тогава въртите волумето да е на 100% и натискате play.
  • Ако сте с кола, трябва да е поне Голф 2 (и 2 смъкнати джама) или по-добре Голф 4 (с 4 смъкнати джама), направо бутате сидито и натискате play.


Запомнящи се хитове

Лични инструменти