Македонийijя

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

(пренасочване от Македония)
Увеличаване

Македонците създали Господ и му заповядали да създаде Света. След това го накарали да напише Библията, но гърците били мърши и я докопали и премахнали от нея Господ като македоноизбран бог. Написаното не Им се понравило и Те дали на Папата правото да редактира Библията както си поиска, стига да противоречи на Християнството. Така бил създаден Католицизма.

Великата сила Македония губи област България след Берлинския конгрес, създава Сърбия с македонски шовинизъм и много се люби с Албания, на чиито граждани позволява да съставляват 1/2 от населението й. Гърците са подли мошеници.

Съдържание

Зараждане

Сашко Маjмудонски развежда туристи в Скопjе
Увеличаване
Сашко Маjмудонски развежда туристи в Скопjе

Преди да напишат Библията, на Господ и еврейските му редактори било заповядано да издадат Свещената Книга - "Travels in Macedonia", която васалите българи докопали и преименували на "Troubles in Monkeydonia". За туй дело македонците ги наказали да се преселят между низшите гърци и мамалигарите.

Ранно средновековие

Когато Хан Аспарух стъпил на македонска земля и се възхитил от многобройното й население, веднага си извадил македонски паспорт. От благодарност, владетелят на Македония му иззел всичките територии, чак до река Волга, но в замяна подарил на него и тристате му конника цяло село от каменни руини, което в миналото било кръчменско предградие, предназначено с цел напиване и оплискване с алкохол и повръщано. Затова го нарекли Плиска. Там ханът трябвало да се смеси с превъзхождащите го по численост 30 блатни славяни.

Когато Византия изтропала със старите си кокали на плочника на балканите, македонците пропъдили с насмешка жалките пратеници, чийто робски синджир жално дрънчал по камънаците и издавал стон на примолване за примирие.

Македонците имали по-големи проблеми, като това дали лозята им ще хванат мана. За съжаление, лозята поболели и на роб Хан Крум било заповядано да удави пратениците с вино от грозде с мана.

Отоманците

В по-късен етап Османската Империя насъбрала милиардна войска, която преминавала през Босфора цяла година, с една единствена цел - да... си издадат македонски паспорти. За да им се отплати, македонският владетел им иззел всички територии, но им позволил да се заселят безплатно в общежития в провинция Жалкария за 500 години, и да наложат наказателни мерки на жалкото племе българи, които се имали за велики, и се опитали да се отцепят от Велика Македония.

Жалкарските войни

Српска, анти-татарска пропаганда
Увеличаване
Српска, анти-татарска пропаганда

Всички роби на синджира живеели в мир и разбирателство до Балканските войни. Първата се разпалила, защото квартал България, улица Сърбия и обществена тоалетна Гърция подпалили пристанище Турция. Войната завършила с победа за обединените жалкари. Те си спечелили няколко сергии, бунища и една обществена баня.

Втората жалкарска война възникнала като спор между квартал България и завладяните от нея гръцки, сръбски и турски будки. Били приложени нови изгърбващи тактики от гърците - "Изгрък-Изгрък" (нещо като немския "Блицкрийг", само че педалски). Обединените усилия на предателите ножозабивачи им спечелили мамулена фабрика, разбит геран и картофено поле.

Световните войни

Нов виц се разнесъл из Велика Македония - Първа Световна Война. Като единствена световна сила, Македония мобилизирала само едно предградие цигани, които те сметнали за нисши смешници, изпращайки ги на фронта. Победата била сигурна и бърза. С помощта на 3 каски и 1 граната, те победили немската армия на "тука има, тука нема".

Втората Световна война дошла 20 години по-късно. Адолф Хитлер завзел 5-те процента от Европа които не били Македония. Той отишъл лично с войската си и паднал на колене пред великия македонски владетел, молейки да стане нов трофей на синджира Му. Обещал да Му подари и войниците си, само и само да не бъде унищожена неговата империя. За да му се отплати за щедростта, владетелят на Македония му иззел всички територии и го изгорил жив в бункера му.

Низшите македонски отцепници

България гледа сеир по време на терористичните нападения в Липково (http://www.blitz.bg/news/article/332192)
Увеличаване
България гледа сеир по време на терористичните нападения в Липково (http://www.blitz.bg/news/article/332192)

През 1991 трети конфликт разцепил балканските почви. Васалства Словения и Хърватия решили, че техният диалект коренно се различава от останалите балкански диалекти. Например, в Хърватия произнасят "патриот" като "патриот", което коренно се различава от сръбския диалект и ръкопис - "патриот" или от словенския - "патриот".

Цели 10 години се спорело и милиони били убити, когато Македония най-накрая се справила с по-важния проблем (да отхвърлят молбата на 10-те милиона албанци, които искали да бъдат официално признати за малцинство) и продала на сърбите френски оръжия. Щом ги докоснали, у тях се зародила неутолимата жажда да се предадат.

Модерна история

През 2003 година македонският съвет избира нисшата сила Америка, която да изпрати разузнавач в Близкия Изток, който да провери дали македонската територия и традиции там са се променили от толкова хиляди години.

Още на входа на васалство Ирак, разузнавачът е убит. Иракските граждани се оплакват, че не могат да се почувстват като македонци заради мургавата си кожа, и заплашват да обявят независимост, ако Македония не им изпраща крем за избелване на кожата.

Македонците се изсмяли на горкарите араби и ги обвинили че прекаляват да мажат кожата си с нефт. Затова изпратили робите американци да им го източат. Но понеже армията им се състои от 95% негри и 5% негри от други страни, американците претърпяват пълен провал, защото се разцепват на Bloods и Crips, като в гетата.

Дори с гетовската война налице и сигурната загуба на Америка, македонският араб Саддам Хюсеин се предава. За да му се отблагодари, владетелят на Македония нарежда да му избръснат брадата, да го нахранят със специалитети и да го приведат в приличен вид за... неговото обесване.

Истинското име на Македония в нашето съвремие е TCFKATFYROM (The Country Formerly Known as the Former Yugoslav Republic of Macedonia).

Военна мощ

Македонийijя влиза в 21 век
Македонийijя влиза в 21 век

В момента Македония притежава единственото оръжие за "масова унищожацийijя" в света - Македонска Нiнжа с дефектен пистолет Люгер от Втората Световна, който е зареден със снаряд от оръдие на релси (http://acm.jhu.edu/~sthurmovik/Other/07-07-21_ABERDEEN_TANK_MUSEUM/Aberdeen_Tank-Museum-280mm-Atomic-Annie.jpg).

Военната флота разполага един продънен сал от черешова дървесина, който патрулира по атлантическото езеро.

Военновъздушните сили хвърлят петцифрени суми за поддръжката на вестниково хвърчило, което изпълнява строго секретни мисии в тила на врага, благодарение на свойството си да не може да бъде засечено от радари.

Състояние в момента

Македония обяви извънредно положение и мобилизира тримата си полицаи.

Терористичен акт разтърси Империята: Маниjак штипе за цицки и бега (http://www.idividi.com.mk/vesti/svet/391647/index.html).

Според доверен източник, маниjакот е щипнал към Штип (http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D1%82%D0%B8%D0%BF).

Лични инструменти