Листопад

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Популярен всред широката аудитория филм,тип подлистник(идва от това,че като подлиствали едноименният роман се сетили да направят и филм)

Филма дава гласност на основните доктрини на вестник Практична домакиня,който всяка сутрин присъства на трапезата във къщата на Али Рèзан

Съдържание

История за създаването му

Сюжетът бил написан на пясък, кокосови орехи и огромни листове, които след това за били използвани като покрив в един отдалечен остров от РоБизон Курзо. Поетът се вдъхновявал от облаци с различни интересни форми, вълните и безкрайното море.

Аудитория

Основната му аудитория е съставена,разбира се от вечно онеправданите и скучащи домакини.

"Жената винаги е права освен,когато гледа Листопад,тогава е полегнала"
-неизвестен никому уелски алкохолик на събрание на тайната организация "Легионът на Онеправданите",

Сюжет

Филмът разкрива драмата на малък издател на каталог за дамкси тампони (list-каталог , pad - дамски тампон) в стегната в прегръдката на религиозният фанатизъм Турция. Каталогът разбира се е апокрифно издание,което се разпространява абсолютно секретно,създавайки най-добрите условия за развитие на Практична Домакиня и нейната идеология.

Затова с право можем да твърдим,че в страните стегнати от религиозен фанатизъм се създават най-добри условия за приложен сатанизъм


Чупещи новини

ОТ БТВ обявиха:СПИРАМЕ ЛИСТОПАД...ЗА ЛЯТОТО!!!

Както може да си представите реакциите на феновете бяха крайни и доста противоречиви.Ето и някои от тях:

severinatop каза:

СРАХОТЕН Е -ЦЯЛАТА НИ КОМПАНИЯ ГО ГЛЕДАМЕ И СЕ КЕФИМ АЗ СЪМ ФЕН НА АЛИ РЕЗА И ФЕРХУНДЕ ДАНО ПО СКОРО ГО ПУСНАТ ЧЕ НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ!!!


bebsityyy77 каза:

Радвам се че ще го спират.. Има турски филми които много ми харесват, но специално Листопад не ме кефи..


sofi 18 каза:

posledniq epizod za sega (cry) pak 6te po4ne (cry)


sexy sladurche каза:

Спокойно!Есента пак ще пуснат ЛистопадСпират го само за през лятото,защото започват отпуски,времето е топло и хората излизат навън да се разхождат и няма кога да гледат сериала.БТВ се похвалиха,че са купили новия сезон и на есен се пригответе!!!


FoOker каза:

Рони Колман ще води новините! (laugh)


emo canara каза

otivam da se zamrazq vuv frizera, nqkoi da me raztopi esenta kato pon4 pak listopad. ne moga da jiveq bez da znam sudbata na ali raza!!!


futbolist4eto каза:

не трябва да го спират само за лятото, а завинаги...

Лични инструменти