Кухи Тъпи Лелки

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Кухи Тъпи Лелки

[Картинка:cougars-milf-gilf-demotivational-poster.jpg]


Сумаризация

Кухите Тъпи Лелки, познати в отбраните научни и наркомански среди като "Бабетата", милфки, "Лелчетата" и "Таа Тъпа Комунистка", представляват не-особено-обходимото зло в ранговете на вирусният щам Човек, което, поради липса на своя лична работа измисля фрустриращи и иновативни начини да се набърка в нечия чужда такава.Други подвидове: Бегемама.

Общи характеристики

Кухите Тъпи Лелки се делят на различни суб-категории, но определени нюанси на тяхното безумие са характерни при всички представители на съсловието. Основните отличителни белези биват:

1. Непреодолимо желание от тяхна страна да разберат на всяка цена какво се случва в момента (Забележка: Колкото по-малко ги касае дадено събитие, толкова повече бонус точки за заврян нос получават на тайните си събрания в подземната си база).

2. Непреодолимо желание от тяхна страна да разберат какво се е случило преди настоящият момент, какво ще се случи след него, какво сте яли за закуска, колко често си изхвърляте боклука, в какви отношения сте с Вселената, Космоса и Света, както и практически абсолютно всичко останало.

3. Свадлив характер и наклонности към Недоволство, Мъмрене, Ръмжене, Хейтинг, Клюкарство и прочее форми на тежка наркомания.

4. Липса на понятията "Лично пространство", "Личен живот", "Лична информация" и "Лични данни" в техния светоглед.

Жизнен цикъл

В зависимост от условията и средата, всяка жена над 30 г. може да се превърне в Куха Тъпа Лелка (КТЛ), а статусът на такава може да продължи до 80 + години. В най-честият случай, моментът, в който индивидът представа да бъде КТЛ настъпва 30 секунди след смъртта. Метаморфозата от обикновено човешко същество в КТЛ е процес, чиято тероия и практика са познати само на злите учени, при това единствено на най-елитните такива.

Разновидности

  • Сравнително Млада Куха Лелка или Лейка (Лелка или Лейка няма значение) (СМКЛ) 30-40 г.

В най-лошият случай СМКЛ могат да бъдат определени като „дразнещи”, защото в този период те ошлайфват уменията и олигофренията си до пълна степен. Характерни с това, че си мислят, че всичко знаят и никой не може да спори с тях, което в повечето случаи е убеждение, придобито по неведоми пътища (чрез халюциногенни вещества).

  • Напаст Ранг 1 (Н1) 40-50 г.

Вече сериозно незадоволни от живота, мразещи всичко и всеки, подземните царе на безсмислените свади. Непристойно и невъзпитано държание и склонност да обвиняват всеки, попаднал в полезрението им в невъзпитано държание, поради което се счита, че това състояние на духа има общи корени с шизофренията. Внимание! Агресивни!

  • Напаст Ранг 2 (Н2) 50-55 г.

Ожесточени и имащи много общо с идеологията на пияни нацисти, Хитлер и прочее чеда на мирната идея. Вземете произволна ТКЛ тип Н1 и умножете най-лошите й черти по сто. За предпочитане е да се избягва контакт, въпреки, че това е невъзможно.

  • Луда Комунистка (ЛК) 55-85 г.

Всеки на възраст под 30 г. би следвало да избягва пряк досег, защото априори този човек е „боклук” и „нацист”. Тези индивиди страдат от параноя и ЗНАЯТ че се опитвате да ги убиете, колкото и да се правите, че просто се разминавате с тях по тротоара. Деменцията, обсесивните теории на конспирацията, започващи от вас самите (защото всеки, попаднал в полезрението им неизменно крои зли кроежи за доминация и покушение) и прочее мании биват обилно подплатени от домашен алкохол и легални хапчета с по-силна наркотична наситеност от всичко, което предлага дилъра.

  • Нео-капиталистки (нК)

Подразновидност на ЛК, само че сменили политическата си ориентация по незнайни причини. За сметка на това още по-дразнещи.

Забележка: Останалите три категории ТКЛ не могат да бъдат точно описани, понеже хората, имали най-бегли контакти с тях отнемат живота си от 3 до 10 минути след това, а оттам, както знаем, никой не се е върнал за да разкаже.

Превенции

Няма. Вж Булото на Нощта и прочее кашета, но и това не гарантира успех. НЕДЕЙТЕ да опитвате с вербална или физическа агресия. Това само бууства показателите им с по десет точки и ги прави по-мощни!

Виж още Тъпи Копелета, Наркомани и Парламент.

Лични инструменти