Истинската Истина

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Определение

Истинската Истина (известна още като Абсолютната Истина, Голямата Истина, Голата Истина и Турбо-Истината) представлява твърдение, което е било доказано отново и отново по всички възможни логически, математически и философски методи на проверка до степен, при която вече не подлежи на никакви съмнения и дори дума не може да става за каквито и да е по-нататъшни дискусии. Всякакви опити тази Истина да бъде поставена под каквато и да било форма на недоверие или безсмислени усилия да бъде опровергана, се приемат основно като индикация за немарливо възпитание, защото само невежи и неграмотни дегенерати биха тръгнали да се занимават да оспорват неоспоримото.

Вариации

Няма. Истинската Истина е абсолютна и окончателна като китарен риф на Black Sabbath.

Фактори, оказващи влияние

Няма. Веднъж стигне ли се до изричането на Истинската Истина, подробности от сорта на "гледна точка", "лично мнение", "личен вкус", "моментно настроение", "лични убеждения" и пр. глупости губят и малкото си налично значение.

Масов прием

Истинската Истина не понася на всички. Много хора не Я познават, защото не им стиска, или пък въобще не са наясно с Нейното съществуване. Приемат я трудно (това е така, защото Тя е прекалено ГОЛЯМА). Има и такива, които я бъркат с Пишлеме-истината, но те по дефиниция са много зле и не осъзнават, че за разлика от Пишлеме-истината, Истинската Истина не подлежи на въпрос и е Абсолютна. Много хора се борят против нея, защото работят под влиянието на Гнусна лъжа от произволен тип. Но това, естествено, е изгубена кауза. Естествено, съществуват тези, които приемат Истинската Истина, защото сами се убеждават в нея (което не е трудно, но изисква мисъл). За тях е прието да се казва, че са от наште и този израз не е случаен.

Врагове на Истинската Истина

Пишлеме-истината противостои на Абсолютната Истина, но при директен сблъсък е жалък противник и припада без проблем.
Различните въплъщения на явлението Гнусна лъжа винаги са пречели на масата хора да достигнат до Истината, и имат своите агенти навсякъде, но Истинската Истина е абсолютно неунищожима, докато Лъжата рано или късно гърми, което до голяма степен предопределя изхода от евентуалния финален сблъсък.

Истинската Истина и Холивуд

При изричане на Истинската Истина в негово присъствие, Чък Норис се изправя на крака, сваля тексаската си шапка, гледа в земята и запазва осем минутно мълчание, а Арнолд Шварценегер се разплаква и излиза от помещението, неспособен да понесе емоционалната й тежест. Наскоро потвърдена информация гласи, че малко преди да почине, Брус Ли споделил със семейството си, че именно Истинската Истина го е научила на всички техники, които владеел, включително чупещият кости и стомана ритник в гърдите и светкавичните 10 юмрука в секунда, но, уви, така и не успял до последно да надмине по майсторство и сила тайната учителка - Истината.

Истинската Истина и музикалната индустрия

Многобройни проучвания сочат, че абсолютно всички музиканти, дали някакъв смислен принос в съвременната музика от ранните Бийтълс насам, са развивали уменията и личния си стил под директното влияние и съобразно личните препоръки на Истинската Истина. В последните десет години обаче Тя излиза от музикалните среди за кратка почивка и това си проличава силно в упадъка на качеството на световната музикална сцена. Истинската Истина обаче възнамерява да се завърне в този бизнес в удобен за Нея момент.

Примери за Истинска Истина

- Джаз
- Флойд - еле па ранния Флойд
- Дисторшън
- "Сиянието" на Кубрик
- "Е тоя диск пусни, радио ше слушаш у вас. Те и без това въртят 10 песни цял месец, ти си ги знаеш."
- "И запомнете деца - когато пускате чалга, от една страна просто си триете мозъка, но пък от друга си просите ножа."
Лични инструменти