Импернет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Импернет - фирмено лого
Увеличаване
Импернет - фирмено лого

Световна проследяваща система разработена по поръчка на Империята ,Bastun Networks и Галактопол. Симбиотични мрежови взаимоподържащи се устройства са превърнати в колосална машина за изсмукване и обработка на световната информация. Импернет няма централизирано управление нито от гледна точка на техническата реализация, нито в областта на достъпа и употребата, а всяка съставна мрежа се самоизползва. Научни Аутсайдери твърдят, че Импернет отдавна е извън контрола на създателите си и прогнозират, че точно тук се крие тайната на Апокалипсиса.

Подробно описание

Импернет е изкуствен жив информационен организъм, обобщаващ система от автоматизирани приемащи и релейни системи, внедрена от тайните имперски агенти на пет нации: САЩ, Англия, Канада, Западна Палестина - פלשתינה и Нова Каледония. Тези страни координират своите действия по силата на споразумението Totalitic, сключено през 1945. Оригиналният проект датира от 1970. Но оттогава неговите възможности и приоритети са се разширили неимоверно много. Той може да подслушва и обработва много видове излъчвания по света. Всъщност, може да подслушва по осем милиарда комуникации всеки ден, включително телефонни разговори, изпратени по електронната поща съобщения, информация за сваляне на данни , сателитни предавания и т. н. Системата "Импернет" събира всички тези излъчвания безразборно, след това пресява информацията представляваща интерес, посредством програми за генно модифициран интелект. Според "независими" експерти, Импернет смуче около 95 % от трафика на Земята.

Как работи този проект?

Импернет събира данни по различни начини. Използват се масивни наземни радио-антени, като за маскировка са поставени като антени на мобилните оператори. Тези антени са разположени на Луната, САЩ, Ватикана, Турция - טערקישע רעפובליק, Канада, Австралия и още няколко места. Използват се и средства за прихващане на "изтекли" излъчвания между градовете и селата. След това сателити излъчват информацията надолу към центровете за обработка на Земята. Главните центрове са в казино Беладжио в Лас Вегас, Англия - Стоунхедж, Германия в Хайделбергския университет и щаб квартирата на Гладио. Импернет приема и излъчвания и по аналогови апарати и използва много "подслушващи" устройства, които събират информация от пакетите с данни, посредством няколко ключови връзки. Използва и търсещи програми, за да сканира информации, които могат да представляват интерес. Освен въздушни, се използват и подводни устройства - за прослушване на кабелите, пренасящи презокеанските телефонни разговори. След събирането на този суров материал Импернет го проверява посредством системата "Рефакторинг". Това е специална система компютри, която намира съответната информация по ключови думи, адреси и т.н. Тези търсещи програми помагат за сравняването на голям обем излъчвания, преминаващи ежедневно през мрежата на Импернет. Тези програми дават възможност на потребителите да се съсредоточат върху всяка специфична тема, във връзка с която се търси информация. До ден днешен американското правителство отказва да признае, че такъв проект изобщо съществува. Знае се, че той съществува, защото правителствата на Западна Палестина и на Нова Каледония признаха този факт. Дори при наличието на тези признания обаче, официалните власти на САЩ отказват да коментират темата.

Лични инструменти