Ивелина Георгиева

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ивелина Геoргиева - Киборг от ново поколение, модел жена.

Ивелина Георгиева е киборг от ново поколение производство 85та година без да помоща на Кибертрон изключително и само напълно SUN Microsystems продукт.
Ивелинка започва кариерата си като геймър тя като повечето гамени в миналото играеща изключително и само игри като Квак 2 (Quake 2). Вечно играеша с мъжки character тя се подвизава под гейския псевдоним SANDY, в последствие 2 години по-късно се установява че тя е жена от неясен източник(уж мъж).
За киборга Ивелинка може да се каже, че е напълно вярна фразата ученик минал своя учител. Тя започва обучението си на Джава Force след изключително силно радиационно излъчване от Найден Гочев в продължение на 10 седмици. Само 2 месеца по късно вече подминава своя учител ( което не е много трудно ), купува си нови интегрални схеми, които слага в главата си и безвъзвратно полудява започва да говори за непознати технологии на човечеството като Hibernate , Struts и Spring ( последното от които не е име на гейско пикник парти през пролетта ).
Напоследък след отчаяни опити на интеграция на не интегрируеми и напълно неземни технологии като Hibernate и Struts тя убива мъката с играене на игри като СтарКрафт и Half-Life. Забелязано е да има победа срещу небезизвестният секс робот Stilgar защото според очевидци той чатил с някаква кифла.

Ивелина напоследък се крие под гейски мъжки никове като fr33m4n за да избягва зарибяването от мъже ( тя си пада по жени ).
Ако сте жена БЯГАЙТЕ - ако сте мъж ЛЯГАЙТЕ ( има вероятност киборга да не ви види въпреки ниския си ръст може да ви настъпи с големите си обувки и да отмине ).


Поради най-нови данни киборга пренебрегва всичко в името на СтарКрафт дори Java и своето обучение в ICQ се изказва така: 
Ivelina :
mani vchera vmesto da pisha proekti
Ivelina :
cukah sc
Ivelina :
i sq proekti kur
Ivelina :
ahaahSANDY е изключително вулгарен въпреки женския си модел ( както е споменато по-горе проверен е само от неизвестен източник ). Киборга е с изключително малък размер често е сравняван с кукла въпреки страшния си кървясъл поглед и вечно високо вдигнатата си но иначе доста ниско намираща се от земята глава. Той(Тя) тежи само 37 килограма и е висока само 157 сантиметра с високо вдигнати ръце, качена върху бюрото в офиса на 14 сантиметровите обувки.

Освен с игри киборга се занимава с рисуване в работно време.

Цъкни за голямa рисунка на санди
Увеличаване
Цъкни за голямa рисунка на санди

на въпросната рисунка SANDY ( Иве ) рисува себе си висока почти колкото секс робота Stilgar ( наречен на рисунката Мишо ) вероятно заради 14 сантиметровите токчета на обувките си. На заден план е небезизвестният офис на компанията в която Ивелинка раздава правосъдие Верео CO, върху която обаче живеят летящи, изключително много акащи крави.

Говори се, че вместо ракия Ивелинка много обича да пие вино.

Неин колега от ФМИ-Пловдив е Тренера.

Лични инструменти