Дядо Мраз

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

СПОРЕД ПОЛИЦЕЙСКА С ВОДКА - Дядо Мраз е действащ комунист, смятан отдавна за мъртъв, достойно заместван от колегата си Дядо Коледа. Последно е бил забелязан да уринира седнал в градинката пред НДК. Издирва се от полицията за блудство с джуджета.

Съдържание

Кой е дядото

Дядо Коледа е зъл старец, който заради греховете си на младини е в услуга на Илюминатите. Подписаният договор между двете страни дава на Дядото вечен живот а на осветителите рекламно пространство на неговия бастун, чувал и каляска.

Кратко Курикулим Витае

Гражданското име на Д.М. е Лутър Сиферос - крадец, женкар и пияница. Роден в Миконос по времето на Аргонавтите. Майка му Роза Люксембург е практична домакиня (виж:Практична Домакиня) а баща му Аристьотел Онанист е данъчен агент в местната община. Лутър от малък е закърмен с прогресивните идеи на тогавашното време. С възрастта той се разочарова от схематичния начин на еснафския живот и емигрира на о-в Лесбос. Там той започва своята сводническа дейност и се отдава на разврат и алкохол. След няколко бурни години това му омръзва и той става черноборсаджия на амфори и мраморни бюстове на Проклетниците от местния парламент. След време е заловен и тикнат в затвора с досмъртна присъда. Незнайно за него, Лутър е наблюдаван отдавана от илюминизираният корпус за свобода , равенство и братство на Лесбос. Чрез мащабните си пипала корусът издейства освобождаването на Лутър. Цената на свободата му е подписаният впоследствие гореспоменат договор за двустранно сътрудничество и взаимопомощ.

Днес

В днешно време д-р Лутър Сиферос е почетен член на Джорджтаунския университет, Доктор Хонорис Кауза в Харвард, почетен лектор в Колумбийският университет. Нобелов лауреат за 1965,72,79,84,89,97,2003 година в категория икономика. Носител на орден Стара Планина и притежател на тамплиерски жезъл от северната ложа на Софийската Опера.

Международна дейност

Дядо Мраз е суперстар. Също така е международен масов пропагандатор. Чрез медийни трикове и похвати, чрез неговият лик и биография на "добър бански старец", илюминатите извличат милиарди долари печалба в периода 10.12 - 28.12 всяка година заедно с повишаването на нивото на река Дунав в сантиметри край Ново Село.

Борбата с него

Единствените неподаващи се на мнимия чар на "добрия дядо" са хуманоидите до 2 годишна възраст. Чрез незарасналата си фунтанела те усещат развратната лицемерна природа и болен разум на господин Сиферос и полагат всички сили да се откопчат от всесилната му прегръдка. За жалост след затваряне на фунтанелата, хуманоидите забравят за неприязънта си към Д.М. и впоследстие се вливат в редиците на неговите поклонници.

Лични инструменти