Беседа:Пентекост

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

По-скоро трябва да се каже: wascop, спори с атеисти умело замаскирани като християни. Това за мене са хора от агентурата на Илюминатите, които не са способни да проявят вяра побеждаваща дявола а всякога се намират под негово господство

--Vascop 01:40, 29 апр 2011 (EEST)


Като заговорихме за тебе, някакъв стуудж ти е налазил vbox акаунта и е писал шитави коментари. --Davitròv 02:41, 29 апр 2011 (EEST)


Егати и скапания трол, дето го е напрàвил това! Така става в развиващите се демокрации където не принуждават хората да работят вече. --Vascop 13:31, 29 апр 2011 (EEST)


Васкоп De София, разкажи за деянията си с "християните", за особеностите и цветотата на тъпотата им и многопластието на олигофренията на разчленените им идеологии.


Особеностите на "християнската" деноминационна система и прилежащите й харизматични общности са свързани доста тясно с голяма част от живота ми. В смисъл, че от малък още съм воден и закърмен с идеологиите на протестанстска секта подвизаваща се под псевдонима Първа ЕПЦ (евангелска петдесятна църква) - гр. София, намираща се на адрес ул. "Бачо Киро" 21. Пасторът Виктор Вирчев е отявлен лъжец, крадец, председател на съюза на ЕПЦ за България два мандата от по 4 години (както е в политиката забележи), понастоящем оттеглил се такъв председател, но най-вероятно настанил свой човек на поста, както и още по-вероятно сега пастора да е собственик на обръч от фирми устроени на добре познатия ни пирамидален принцип, занимаващ се предимно с търговия на християнска литература, продажба на дрехите втора употреба, които идват от чужбина и са предназначени за "помощи", отдаване на залата на църквата под наем, търговия с ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО, както и всякаква друга печалбарска, лихварска, търговска, нечиста и подкупно-корупционна дейност и прилежащите й практики. С две думи - голям разбойник! Принципа надолу в петдесятната пирамида е абсолютно идентичен с тази разлика, че по-нискостоящите взимат по-малко пари. Задължителна част от проповедите по тези църкви са да се говорят глупости, за да може стадото да дава дискос. Цветотата на тъпотата им от друга страна е нещо, което постоянно се развива и усъвършенства. Към говоренето на глупости се добавя мултимедийна конкретизация, хваление, хилене и кикотене, падане по гръб, изцеления, падане по корем, говорене на чужди езици, внезапно породен възторг и ентусиазъм, организиране на палаткови лагери покрай морето, тълкуване на текстове от Библията, писане и изпълняване и рецитиране на евангелизационни поеми, пиеси, сценки, фокуси с поучителен край, разказване на притчи, "Кингс кидс" лагери, пост и молитва, ходатайство и застъпничество, мисионерство, християнски семинари на тема: "Християнството и святия бизнес" или как да бъдем успешни бизнесмени в този погиващ от нечестив бизнес свят, пеене на псалми, молитвени вечèри, Господни вечèри, всякакви други вечèри. С няколко думи който и да отиде там, няма начин да не се намери нещо подходящо с което да се занимава и да служи на останалите братя и сестри. Ще взема аз да дообагатя религиозната секция на сайта като цяло, като имам малко повече време, защото има доста неща които трябва да се кажат и разискат. --Vascop 14:27, 4 май 2011 (EEST)


Аз също наскоро имах търкания с членка на Пентекоста, фенка на Джисъс и част от групата Иисус ме спаси. Доколкото разбрах и усетих, на тия влечуги господът им е Иисус himself! И плюят католиците че се кланяли на риба-бог, щото видиш ли Папата бил носел на кимбата си рибешка глава.

Та тъй, верната ми приятелка била поболяла смъртоносТно като по-млада и един ден изпаднала в небитието на пода вкъщи. Естествено, когато се събудила в болницата, тя осъзнала че не докторите които са я съживявали са виновни за умъртвяването на половината й мозък, но че Джизъс бил я спасил.

Разбира се, имах привилегиите да чуя езика на Иисус - шабалахарамапердахалашавалаарамах, както и да получа уверение че едното й ухо винаги е в другия свят и Го слуша. Увери ме че ако насилствено не приема Иисус доброволно, Страшният Съд ще дойде скоро и който не Го е приел в сърцето си, ще се подмета като пръжки у садинка.

Другото странно у тази несмирена последователка бе видната й шизофрения - от висок тон с гущерови очи, с които обсипва Джисъс с фанатизъм, морфира в нормален човек, който спокойно сигнализира когато пилешкото в печката е готово.

Естествено, това се случи в Европата. Така и не разбрах как на човек с такива нездравословни убеждения се позволява да преподава на малки деца с развиващи се акъли, но явно това е планът на Импернет, Рокfailure (Рокфелер), Rotshit (Ротшийлд) и Едуард с ръцете-ножици. --Davitròv 00:42, 5 май 2011 (EEST)----


Еми ето ти това дето ти казах: говорене на езици, изцеления, внезапен прилив на възторг и фанатизъм. Тия сцени се повтарят всяка сряда и неделя и съм бил свидетел на много и разнообразни, но подобни по признаците и крайния си резултат действия. --Vascop 22:31, 5 май 2011 (EEST)


Убря дебря, к'во стана с тоа уебин сайт таа преминала седмица? Нещо са смъртофляса, captcha-та не са показваше и не можах да направа ник'ви промени! Откакто асасинираха оня гръчавия де са покатери в космоса, Истост Уичков и Дибитъ Бебато разбраха за плановете ни да превърнем дриъла в нов уйки-лийкс, изплашиа са и май побутнаха пачка на хостъра да срине масива.

А иначе в междувремието разбрах че Пентекоста може би е една стъпка по-близо да бъде доказан че е вследствие на тежък удар по главата, или тумор/съсирек в мозъка до амигдулата, която произвежда ендорфини и допамин - химикали предизвикващи ЕУФОРИЯ!!!

Моята мила позната фанатичка, преди да се разболее от Пентекост, била припаднала и си надънила главата в плочника. Сънувала Иисус че я спасява и си отдава живота на него, пък се събудила в болницата наобградена от доктори. Бре, колко благодарни хора са тия религиозните! И това ме наведе на мисъл - тялото като се изстреля внезапно в шок, човек е безсилен и се обръща първо към религията за спасение, докато дойде физическо спасение... То не знаеш дали няма да се споминеш в такива моменти... Та първото нещо за което си помислиш в такъв момент, оказва перманентен отпечатък в мозъка ти, особено там където течат бурни процеси на момента - съсирек/повреда!

Интересното е че амигдулата е в средата на мозъка, където е границата на 3 важни мозъчни участъка, включая и тоя за говоренето! Повреда в тази сфера би означавала несвързана реч (говорене на езици)! Ние вече сме много по-близо до доказването че религиозният фанатизъм, а и самата религия спадат към психичните заболявания които следстват от хормонален и/или аномален натиск в човешкия мозък!

Лични инструменти