Албанистан

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Картинка:ALBANIAN_GAY_PROUD.jpg

Албанистан е една от европейските страни на Балканския полуостров, която се управлява от радикален ислям. Държавата граничи със Сърбославия, Гърция, Средиземно море , Македонийijя, Мургава гора или по-добре позната Черна гора.


Съдържание

Древен Албанистан

Древен Албанистан е създаден около 134 г. преди да се роди Иисус .Те са хората които се опълчват на армията на Гей Юлий Цезар и ги удържат 40 минути. Обаче се оказва по-хубаво при Гей Цезар тъй като ги нагостява с пица по повод новата власт.

Христиенски Албанистан

Христиенски Албанистан или втори Албанистан е този който приема християнството и християнските мазохистки ритуали. За да избегнат да имат попове и да имат оплаквания от тях те решават да прибегнат към западния стил като искат помощ от "Татето" или Папата да им прати отчета. Обаче се оказва че отчетата са гейове и много охкат при оргиите си и Албанистанския крал иска помощ от Турците което довежда до турско робство на балканите.

Мусюлмански Албанистан

Мусюлмаския Албанистан е най-дългият Албанистан който остава за сега. Когато турците идват албанците са много доволни че им носят шиш-кебап, а се оказва че половината албанци ще бъдат кастрирани а другите обрязани. Единствено шиш-кебап получава алабнистанския цар който ще бъде натровен от него. Мусюлмански Албанистан съществува чак до 1945 година. През 1939 година настъпват италянците пак. Албанците пак очакват да се наядат с пица вместо това биват окупирани и слагат Пинокио тоест "Марионетка" за върховен глава през 1944 Хитлер отчаяно формира 21ва сс дивизия която се състои от козари, чобани, кравари, и копанари,която тяхна цел е да пазят със свойте тела отстъпващите немци от настъпващите комуняги което разбирасе се проваля.

Комунягав Албанистан

Комунягав Албанистан е златната ера за албанистан тъй като стават много важни неща за нацията. Изобретяват се албанските маратонки "гумени галоши", има дървени блокове по 7 етажа, идва първия китайски ресторант в европа тъй като доскорощният мишок който се криел от нацистите в гората Енвер Ходжа имал добри взаимутношения с Мяу-дзе-Дунг.

Първа стъпка на Луната
Увеличаване
Първа стъпка на Луната
.

Мусюлмано-хамерикански Албанистан

Тъй като албанците не са доволни от Енвер Ходжа че няма McDonald's решават да направят преврат. Америка се възползва от тая възможност да я направи колония а пък Осама-бил-Гладен се възползва да установи радикален ислям който да води свещен "Джихад". Тъй като албанистан по това време е малка и е претъпкана с люде, Америка откъсва сочно парче земя от Сърбославия Косово за албанците, а останалите албанци които още нямат място ги изпраща в Македонийijя. Но преди сърбите да напуснат Косово те исипват в минералните си бани радиоактивните бомби с които са ги бомбандирали хамериканците. След което минералните бани се преименуват на радиоактивни.

Косовски радиоактивни бани
Увеличаване
Косовски радиоактивни бани


Армия и гражданска защита

Армията е изцяло доброволческа тъй като имат безплатна храна. Албанците имат най-модерната техника за сега.Имат подводница без двигател която изплува на 2 минути за да могат гребачите да си поемат дъх.

Албански танкисти
Увеличаване
Албански танкисти
Офицер дава команда настъпление
Увеличаване
Офицер дава команда настъпление
Химически войски
Увеличаване
Химически войски
Националната гвардия
Увеличаване
Националната гвардия
Непробиваемата средиземноморска стена
Увеличаване
Непробиваемата средиземноморска стена

Внимание топ-секретното стелт возило за превозване на генерали до фронтовата линия http://www.youtube.com/watch?v=Tya70rtLhqg .

Борат Сагди

Картинка:Borat 24 01.jpg

Борат Сагди представи Албанистан на Евровизия 2009, кратка негова видео презентация за него и изкарването му в Амрерика http://www.youtube.com/watch?v=J6pUgCp-gYQ

Лични инструменти