Айтъми

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Такъми за лов на водни покемони.

ауе фарлими тиа итЕми уе менс 6ти ебу маиката е варни са аре та видим на дуел катси толкоа проз

-Атлетичен и сексуално задоволен геймър с прилично оразмерен пенис и спортен дух.


Item-ите (чете се ИтЕмите) биват няколко вида, в зависимост от играта. Започваме от най-низшите.


Съдържание

Жалки, by default

Буквите им обикновено са бели на цвят, демиджа и пауАра им не надвишава десетак. Стават само докато вдигнете няколко левАла. Рядко струват 5 жълтици.

Дупчени

Често срещани в Диабло, те имат от една до много издълбини по себе си, където можете да наръгате руни и скъпоценни камъни, с които да инкрийснете (increase) пауАра им - било то чрез ляйтннн, колд или файАр атрибути.

Сини

Малко по-висши от жалките, защото притежават страхотни качества, като например 1 екстра голд фром монстАрс, 100 демидж ту корпсес или 0.5% шенс аф левел 1 файАр болт уен стрък.

Жълти/Златни

Тук вече идват добрите shits. С тях можете да си карате докато станете на 30, а защо не и на 40 години (lvl). Притежават много мощ откъм защита/атака и са що-годе удобни за използване, поне където няма сериозен бой с/у бос.

Тъмножълти/Редки

Падат се на пичове с набъхтан magic find, натъпкан по ботуши и ръкавици, под формата на скилс. По някой път са по-ламави и от жълтите, но в характеристиките им пауъра им се държи в рамките на 80-800.

Зелени/Серийни

Падат по-често и от редките, но пък не предлагат особен кеф, освен ако не сте събрали цялата серия (шлем, щит, оръжие, броня и шит.) Това кара героят ви да свети или примигва. Също е и показател за nolifeness. Колкото повече светите, толкова повече пикаете в шишета. И обратното.

Чармове

И те се делят на дебилни, качествени, или желани от всички евреи. Могат да ти дадат от една до много точки към всички скилове, резистанс към студ, жега и ляйтннн (lightning), както и цял 1% повече злато от чудовища.


Като цяло, итЕмите съставляват 95% от причините геймърите да играят Диабло и други подобни, като най-добре изплагиатствалата я Titan Quest.

Другите 5% са за компенсиране размера на ебицепса, който геймърите с най-добри итЕми често мерят с линийката, нарисувана на джобно календарче.

Лични инструменти