Random choice

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Random Choice е четвъртата раса в Starcraft и Broodwar и в същото време е теглене на жребий за турнира, който се провежда веднъж на 1000 години, където хората защитават Земята от ордите на Шао Кан (Кибертрон) и самия него. На 23 декември 2012г. е следващия турнир, в който Ник Щайн вече е заявил участие срещу потомците на Хищните лиани, но всичко това може да се случи само ако направят договора на Rayden (Рейдън) безсрочен в ТЕЦ Марица Изток 2, иначе банките не му дават кредит за да патентова технология за производство на електричество от магданоз.

п.п. Пета раса е enemies

Много градове и държави са създадени на базата на Random Choice.

Това става след като даден владетел или управник хвърля чоп и там където падне,се изгражда съответният град или държава.

Първият пример за това е град Люлебургаз, чието име е дадено посредством Random Choice. от Али Рèзан през 1561 година,по време на четвъртият му мандат като кмет на град Люлеколбастъ.

Друг пример е държавата Канада. Масоните, илюминатите и военните дълго се чудили къде да разположат държавата и как да я нарекат,когато се сетили за известният метод за забождане на меч изнамерен от Хан Аспарух. Той създал държавата и едновременно с това му дошла и идеята за името след като забил меча си в земята и възкликнал:

"Тук ще бъде България!"
- Хан Аспарух,прилагайки Random Choice със пълната му сила

Оттук насетне е прието Random Choice да се практикува в три направления:

  • half power-определяне на местоположението на дадено нещо.
  • half power-определяне името на дадено нещо
  • full power-определяне на мястото и името едновременно.Това е най-могъщото проявление и е известен само случаят със Хан Аспарух, който единствен е бил толкова могъщ,че да summon-не Random Choice във пълната му мощ и с цялата сила на закона.От там считаме че и законите създадени от Хан Крум са вследствие от възхищението му към Аспарух заради внезапната проява на омнипотентност и суверенна власт.
Лични инструменти