Ниска избирателна активност

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ниската избирателна активност е често срещан феномен в Народна (все още, но не и официално) Република България, водещ до подсъзнателен контрол над съзнанието на населението и оттам до подтик то да започне да използва специализиран технически жаргон, в частност из дълбоко специализирания речник на Пропилия се каруцар от Долно Уйно, и да продължи да използва специфичния начин на говор по адрес на управлението, Държавата и администрацията на страната в продължение на следващите 4 години.

Феноменът се изразява в поголовен подсъзнателен подтик в избирателния ден на всички правоспособни да гласуват граждани и селяни да им се доберат гъби. Обикновено единствено тези, които поне 2-3 дни преди избирателния ден са яли от т.нар. легендарни избирателни кебапчета, придобиват временен ментален имунитет към тази психоатака, но и това твърдение не е много сигурно и подплатено с преки доказателства, защото в графа Гаранция-Франция изрично пише, че е възможно избирателните кибапчИта да не бъдат достатъчно силен имунитет за психо-влиянието, което се смята, че се излъчва от тайната щаб-квартира на Масоните и Relefat. Като сигурни белези и доказани феномени и последици от явлението обаче, е преждевременният недостиг на кебапчета в месарниците в цялата страна последната седмица преди избирателния ден, приоритетно епицентрално малцинствените жилищни дислокации.

До момента са известни катастрофални последици от този феномен, като раждането на Дар Твейдър и откриването на проекта Кибертрон.

Лични инструменти