NBA Live 2008

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

NBA Live 2008 е последният провал от серията NBA Live поредицата на EA Sports за персонален компютър.

Докато в NBA Live 2003 и NBA Live 2005 играчите са натъпкани със стероиди и биволски тестостерон, то в NBA Live 2007 след като спират да употребяват стимуланти, играчите се възстановяват. Но в NBA Live 2008 абстиненцията вече си казва думата и играта става уникална.

В отчаян опит да намерят анаболи, баскетболистите(дори най-тромавите) правят НЕВЕРОЯТНО добри и лесни пробиви. Имайте предвид, че с хора като Шакил О'Нийл или Йао Минг ще можете преспокойно да нападнете коша и да забиете през петима. Същото важи и за по-малко масивните играчи. Причината е в това, че защитниците, без значение колко са добри, просто пропускат нападателя доброволно.

Нападателят от своя страна пък не може да стреля. Дори и да е сам срещу коша и да стреля от половин метър, пак няма да улучи. Гарантирано е, че ако в отбора ви го има Рей Алън или Дърк Новицки, ще бъдете прецакан, защото шансът да улучите коша със стребла е по-малък от 1%.

Анаболната абстиненция се проявява и чрез блоковете. Ако баскетболистът ви скочи, за да блокира, не се надявайте, че ще направи нещо. Но тъй като стрелбата винаги е неуспешна, няма и много смисъл от чадъри.

Съвет: Ако играете сезон, гледайте в отбора ви да има добри забивачи. Друго не ви е нужно.

Виж още:

Лични инструменти