Burn Notice

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Миц Западния сравнен с черав
Увеличаване
Миц Западния сравнен с черав

Burn Notice (http://www.youtube.com/watch?v=K4sHs9WNx-4) - писана по истински случай (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E_FE0Je0Pc8#t=132s) от търтей, който никога не е излизал от дома си, шпионска мистериозна драма.


Интро

Главният пич Майкъл Уестън (Миц Западния (бел. пр.)) е американски шпионин, който "изгаря" по време на мисия по обвинения че продавал тайните на Кибертрон на руснаците и бива заличен от масивите на агенцията си. Деfuckто, той вече не съществува.

Това го оставя гол насред жаркия Маями с бившата му изгора (дива ирландска шпионка), която флиртува с него нанасяйки му телесни щети. Миц е принуден да прави комфетни бомбички в кутийки от Coca Colа и с тях да минира колите на наркодилъри, за да ги изнудва за пари.

Неговият приятел Сами, (да не се бърка със Сами Юдата) бивш американски тюлен (Navy Seal) и фен на коктейлови маслинки, му помага да пошляпва полицаи и негри наоколо в замяна на бирички, които Миц се задължава да му купува, докато Сами прахосва парите на омаяни от него надарени моми по Голф 4-ки.


Стил

Освен че може да прави 9 милиметрови пистолети от кутийка мляко, щепсел, USB и два пирона, Миц е специалист в намирането на conversation starters и удряне по слабите места на жертвите му посредством призоваване на семейни снимки, появяващи се от нищото, с които Миц притиска жертвите си когато е в безизходица и не получава отговори.

Друг негов скил е той да определя правилата, когато към главата му е насочен пистолет и похитителят му винаги да се съгласява с него.

Лични инструменти