Киншаса

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Киншаса е измерение от метвъртия нуклеотид на микросредата на атома, някъде в Конго. Връзката между измеренията (Кеншаса - Абсурдистан ) се извършва на гара Дембеле. Според модерната простология измерението е редното място на всепознати ватманите и предпочитан кълчър евент спот на извънземните. Както на острова на Ненайдени , така и в Киншаса, хората са супергерои които пият нафта , не боледуват и виждат умрелти

Първи контакт

След като кибертрон изпраща своя робот разузнавач Ник Щайн първи навлиза през портала , съобщава за свят както никога до сега. Жените ходят по гърди и белят лук, антифриза се смесва със спирта за постигане на местното питие - тубофло . Йерархията в обществото се изразява в пленно - социалистически строй на глупаците, управлявани от турската манафска ложа, тогава още в зародишното си състояние. Икономика няма а местния поминък е джепчийство. След като Кибертрон вижда потенциала на този нов свят, построява гара Дембеле, като неин началник станция е местен помако - кюрд Гара Дембеле. От тогава се таксува по един кози зародиш за еднопосочен билет от гара Садово до гара Дембеле.

Алтернативи за достигане

Българското Дружение за Жертвопреношенията ( БДЖ ) наскоро откри алтернативен начин за достигане на Киншаса. В сайта им излезе следния гайд.

"След анален секс с девица - циганка я пплейте с натриев бензоат и я пострижете. Събере косата и направете свещи от кирта и и ги запалете във формата на пентаграм. Танцувайте около пентаграма типична танц на Веселин Маринов и я налагайте с метла, потопена в керосин. Хвърлете ръчнабграната в местната детска градина и направете фунийки от курана. Яжте семе и плюйте в тях докато не се получи слюнко - хартиена каша. Поставете я в центъра на пентаграма и с обущарско шило си прободете слабините и оставете кръвтта да покрие 1/4 от кашата. След като загубите съзнание от кръвоизлива ще се събутие в казан зад публичния дом на Киншаса"

Лични инструменти