Калафдуте

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Калафдуте е серия от популярни симулатори за масово избиване от първо лице. Поредицата е създадена от Illuminati Ward с помощ от НСБОП и чрез нея се обучават контра-терористите. Симулаторите ще ви отведат от Втората селска война до бъдещето предсказано от Пострадалдамус. Действията се развиват из целия свят, включително Перник, Могилино и в ъгъла отсреща. Ще трябва да спасявате пенсионери, изнасилени проститутки и клошари.

Ша те грумне!!!!!!!
Увеличаване
Ша те грумне!!!!!!!

История

През 2003, Illuminati Ward създават Калафдуте 1, докато ДАЙС вече са направили Батълфийлд. Историята мълчи по въпроса кой от кого е крал идеи в началото. Нашумелият успех на Калафдуте 1 кулминира в Калафдуте 2, което от своя страна довежда до 3 (направено от друга компания индийски програмисти), и така нататък, като всяка година увеличаваме цифрата с едно. През 2013 излезе Калафдуте 10 (занимаваща се с призраци и Дар Твейдър). Чък Норис докладва, че серията продължавада съществува и през 2142-ра година, но че популярността ѝ е намаляла драстично.

Оръжия

Всеки симулатор в поредицата включва  или нещо подобно на него.
Увеличаване
Всеки симулатор в поредицата включва Баткомат Тракалашников или нещо подобно на него.

Всеки симулатор включва богат набор от оръжия, включително дрелки, лопати и кирки. Въпреки тези данни, Здравната каса отказва да прекласифицира поредицата като "Симулатори на зидаро-мазачество" по неизвестни причини. Основната цел на тези оръжия е с тях да бъде стреляно по хора, евреи и зомбита.

По-известни издания

Лични инструменти